Menu
Your Cart

Train thuis in Hoepertingen met een loopband van Fitness Specialist

Werken aan je conditie? Dat doe je simpelweg vanuit je eigen woonst in Hoepertingen met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar is de Fitness Specialist bedreven in de verkoop van fitnesstoestellen, sportvoeding en sportkledij. Wij staan garant voor een klantgerichte service en verkopen alleen kwalitatief hoogstaande fitnesstoestellen. Zo kan je iedere dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis.

Laat je loopband gratis aan huis afleveren in Hoepertingen

Wij komen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Hoepertingen leveren én plaatsen. Je hoeft je bij de installatie dus geen zorgen te maken over het veroorzaken van schade aan je vloer of muren. Dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen wij ieder toestel probleemloos plaatsen in de daarvoor voorziene ruimte. Om je op weg te helpen geven we je de nodige toelichting en bovendien stellen we het toestel af volgens jouw prioriteiten. Loopt er na de plaatsing iets mis of merk je schade op? Geef ons dan gerust een seintje. Je kan op ons rekenen.

Waarom investeren in een loopband van Fitness Specialist?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist is de moeite waard. Wij geven advies op jouw maat en verkopen alleen topmerken. Fitness Specialist zorgt er trouwens ook voor dat jouw loopband kosteloos in Hoepertingen geleverd wordt. Wil je graag wat meer bewegen of volg je een revalidatietraject? Ben je je aan het voorbereiden op een marathon of heb je behoefte aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel. Twijfel niet om ons bij vragen te contacteren en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. We helpen je heel graag bij het uitkiezen van een geschikt toestel.

Geniet van de voordelen van een loopband

Heb je nog twijfels om een loopband bij je thuis in Hoepertingen te monteren? Voor gepast advies kan je rekenen op onze medewerkers. Een loopband aanschaffen biedt in ieder geval een paar voordelen. Omdat je door een loopband niet afhankelijk bent van het weer of andere omgevingsfactoren, kan je op ieder moment van de dag oefenen. Op een loopband lopen is trouwens ook een pak minder belastend voor je lichaam. Wie snel last heeft van pijnlijke knieën, is hier absoluut bij gebaat. Het is perfect mogelijk om intervaltrainingen te doen en het tempo aan te passen wanneer nodig. Zo hou je het hele jaar door je fitheid op peil.

Service en advies op jouw maat

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor sport en fitness. We stemmen onze service en ons advies dan ook helemaal af op jouw prioriteiten. Dat zorgt ervoor dat jij naar huis gaat met een loopband die compleet afgestemd is op jouw levensstijl. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Hoepertingen geleverd en geïnstalleerd wordt. Meer te weten komen over ons gamma? Met open armen ontvangen we je in onze showroom. Wil je de opties liever op voorhand bekijken? Via onze webshop kan het.