Menu
Your Cart

Een loopband bij je thuis in Hoelbeek? Fitness Specialist is het juiste adres

Werken aan je conditie? Dat is perfect mogelijk vanuit je eigen huis in Hoelbeek met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar is de Fitness Specialist gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen, sportvoeding en sportkledij. Wij kiezen er bewust voor om enkel producten van hoogstaande kwaliteit te verkopen volgens een klantgerichte service. Op die manier kan je probleemloos genieten van een sportsessie in eigen huis.

Welke voordelen haal je uit een loopband

Zit je nog met bepaalde twijfels over de installatie van een loopband bij je thuis in Hoelbeek? Onze medewerkers staan klaar om je te bijstaan. Het gebruik van een loopband is in ieder geval aan een paar voordelen gekoppeld. Met een loopband ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren, zo kan je op ieder moment van de dag trainen. Wie op een loopband loopt, zal het lichaam trouwens minder belasten. Wie vlug last heeft van pijnlijke knieën, is hier zeker bij gebaat. Het tempo is eenvoudig aan te passen en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Je fitheid hou je zo eenvoudig het hele jaar door op peil.

Waarom een loopband van Fitness Specialist kopen?

Een loopband van Fitness Specialist is de investering meer dan waard. Ons gamma bestaat alleen uit A-merken en bovendien geven we altijd advies op jouw maat. Het is trouwens zo dat we de loopband ook kosteloos bij jou in Hoelbeek leveren. Wil je graag wat meer bewegen of volg je een revalidatietraject? Heb je behoefte aan beweging tijdens de werkuren (walking desk) of ben je aan het trainen voor een marathon? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel. Twijfel niet om ons te contacteren bij vragen en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. We helpen je graag bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Wij afleveren jouw loopband kosteloos aan huis in Hoelbeek

Wij kunnen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Hoelbeek komen leveren én installeren. Zo ben je er zonder twijfel van dat er geen schade wordt aangericht aan je vloer of muur. Met heel wat ervaring op de teller, kunnen we ieder toestel probleemloos monteren in de daarvoor voorziene omgeving. We helpen je op weg door de nodige toelichting te geven en stellen het toestel bovendien af volgens jouw prioriteiten. Loopt er na de plaatsing iets mis of merk je schade op? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er voor onze klanten.

Advies en service op jouw maat

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor fitness en sport in het algemeen. We zorgen dan ook voor advies en service op jouw maat. Op die manier ben je zonder twijfel van de juiste aankoop. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Hoelbeek wordt geleverd en geïnstalleerd. Wil je ons gamma grondiger leren kennen? Twijfel niet om eens langs te komen in onze showroom. Bekijk je onze opties liever op voorhand? Dat doe je via de webshop.