Menu
Your Cart

Cardiotraining bij je thuis in Henis met een loopband van Fitness Specialist

Wil je graag aan je fitheid werken? Met een loopband van Fitness Specialist doe je het gewoon vanuit je eigen huis in Henis. Fitness Specialist is al meer dan 15 jaar bedreven in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen bewust voor een klantgerichte aanpak waarbij enkel kwalitatief hoogstaande producten verkocht worden. Op die manier geniet jij zonder zorgen van een sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Waarom investeren in een loopband van Fitness Specialist?

Wie ervoor kiest te investeren in een loopband van Fitness Specialist, gaat voor de juiste keuze. Wij geven advies op jouw maat en verkopen enkel merken van de bovenste plank. Het is trouwens zo dat we de loopband ook gratis bij jou in Henis leveren. Volg je een revalidatietraject of wil je graag wat meer bewegen? Heb je behoefte aan beweging tijdens de werkuren (walking desk) of ben je aan het oefenen voor een marathon? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel. Twijfel niet om ons te contacteren bij vragen en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. Graag helpen we jou bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Jouw loopband door ons kosteloos aan huis geleverd in Henis

Indien je dat wenst kunnen we je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Henis leveren én plaatsen. Zo hoef je er niet mee in te zitten dat er schade wordt aangericht aan je vloer of muur. Wij hebben jarenlange ervaring, waardoor we ieder toestel probleemloos kunnen installeren in de daarvoor voorziene ruimte. Door het toestel af te stellen volgens jouw voorkeuren, helpen we je meteen op weg. Merk je na de montage dat er iets misloopt of zie je schade? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kan op ons rekenen. rebound loopband

Geniet van de voordelen van een loopband

Heb je nog twijfels over de installatie van een loopband bij jou in Henis? Onze medewerkers geven gepast advies mee. Een loopband aanschaffen biedt in ieder geval een paar voordelen. Met een loopband kan je op ieder moment van de dag trainen, want je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Wie op een loopband loopt, belast zijn lichaam trouwens een stuk minder. Wie vlug last heeft van pijnlijke knieën, is hier zonder twijfel bij gebaat. Je past het tempo gemakkelijk zelf aan en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Zo wordt je conditie het hele jaar door op peil gehouden.

Advies en service op jouw maat

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door fitness en sport in het algemeen. Onze service en ons advies worden dan ook volledig afgestemd op jouw prioriteiten. Zo ga jij gegarandeerd naar huis met een loopband die volledig past bij je levensstijl. We zorgen er bovendien voor de de loopband netjes bij jou in Henis geleverd en geïnstalleerd wordt. Wil je meer te weten komen over ons aanbod? We ontvangen je met open armen in onze showroom. Liever op voorhand al eens kijken naar de opties? Scrol dan alvast eens door onze webshop.