Menu
Your Cart

Loopband kopen in Helchteren? Dat doe je bij Fitness Specialist

Je conditie op peil houden? Met een loopband van Fitness Specialist doe je het gewoon vanuit je eigen woning in Helchteren. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij staan garant voor kwalitatief hoogstaande producten en een klantgerichte service. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Jouw loopband gratis aan huis geleverd in Helchteren

Je aangekochte loopband, home- of crosstrainer kan door ons in Helchteren worden geleverd én geïnstalleerd. Je hoeft je op die manier geen zorgen te maken over potentiële schade aan je vloer of muur. Dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen wij ieder toestel probleemloos monteren in de daarvoor voorziene ruimte. Om je op weg te helpen geven we je de nodige toelichting en bovendien stellen we het toestel af volgens jouw voorkeuren. Merk je schade op of zie je dat er na de plaatsing iets misloopt? Twijfel niet om contact op te nemen. Je kan op ons rekenen.

Welke voordelen haal je uit een loopband?

Ben je nog niet absoluut of je een loopband in je huis in Helchteren wil plaatsen? Voor gepast advies kan je rekenen op onze medewerkers. De aanschaf van een loopband biedt in ieder geval een paar voordelen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te oefenen en ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Op een loopband lopen is voor je lichaam ook een pak minder belastend. Als je vlug last hebt van pijnlijke gewrichten, ben je hier absoluut bij gebaat. Het tempo is gemakkelijk aan te passen en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Je fitheid hou je zo eenvoudig het hele jaar door op peil. bowflex loopband

Waarom een loopband van Fitness Specialist kopen?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist is de moeite waard. Wij verkopen enkel topmerken en geven advies op maat van jouw wensen. Het is trouwens zo dat we de loopband ook gratis bij jou in Helchteren leveren. Ben je aan het revalideren of wil je graag wat meer bewegen? Ben je aan het oefenen voor een marathon of heb je nood aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel in huis. Twijfel niet om ons bij vragen te contacteren en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. We helpen je graag om een toestel uit te kiezen op jouw maat.

Ons advies, afgestemd op jouw wensen

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door fitness en sport in het algemeen. De service en het advies dat wij aanbieden is dan ook afgestemd op jouw prioriteiten. Zo ga jij gegarandeerd naar huis met een loopband die volledig past bij je levensstijl. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Helchteren wordt geleverd en geïnstalleerd. Wil je ons aanbod grondiger leren kennen? Twijfel dan niet om langs te komen in onze showroom. Wil je onze opties liever op voorhand raadplegen? Dat kan via onze webshop.