Menu
Your Cart

Een loopband bij je thuis in Hees? Fitness Specialist is het juiste adres

Vastbesloten om aan je conditie te werken? Je doet het met een loopband van Fitness Specialist gewoonweg vanuit je eigen woonst in Hees. Als familiebedrijf is Fitness Specialist al meer dan 15 jaar bedreven in de verkoop van fitnesstoestellen, sportvoeding en sportkledij. Wij kiezen er bewust voor om alleen producten van hoogstaande kwaliteit te verkopen volgens een klantgerichte service. Zo geniet jij zonder zorgen van een sportsessie in eigen huis.

Wij afleveren jouw loopband kosteloos aan huis in Hees

De levering en installatie van je loopband in Hees kan Fitness Specialist voorzien. Schade aan je vloer of muren kan op die manier het beste vermeden worden. Omdat we al heel wat ervaring hebben, kunnen we het toestel probleemloos monteren in iedere ruimte. We geven de nodige toelichting om je op weg te helpen bij het eerste gebruik en stellen het toestel af volgens jouw wensen. Merk je na de installatie problemen of schade op? Geef ons dan gerust een seintje. Wij staan altijd voor je klaar.

Waarom een loopband van Fitness Specialist kopen?

Een loopband van Fitness Specialist aankopen is de investering meer dan waard. We geven advies op jouw maat en hebben enkel topmerken in ons gamma. Fitness Specialist levert jouw loopband trouwens ook gratis aan huis in Hees. Volg je een revalidatietraject of wil je graag wat meer bewegen? Train je voor een marathon of heb je nood aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Wij bieden je het toestel aan dat aansluit bij je doelen. Twijfel niet om ons te contacteren bij vragen en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. We helpen je heel graag bij het uitkiezen van een geschikt toestel.

De voordelen van een loopband

Heb je nog twijfels over de installatie van een loopband bij jou in Hees? Onze medewerkers zijn er om je te adviseren. De aanschaf van een loopband biedt in ieder geval een paar voordelen. Met een loopband ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren, zo kan je op ieder moment van de dag trainen. Het is ook een pak minder belastend voor je lichaam om op een loopband te lopen. Als je snel last hebt van pijnlijke gewrichten, ben je hier absoluut bij gebaat. Het is perfect mogelijk om intervaltrainingen te doen en het tempo aan te passen wanneer nodig. Zo kan je je conditie het hele jaar door op peil houden.

Advies en service op jouw maat

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door sport en fitness. We stemmen onze service en ons advies dan ook helemaal af op jouw prioriteiten. Zo ga je gegarandeerd voor de juiste aankoop. We komen de loopband bovendien netjes bij jou in Hees monteren en leveren. Wil je kennismaken met ons gamma? Kom dan zeker eens langs in onze showroom. Wil je onze opties liever op voorhand raadplegen? Raadpleeg onze webshop dan.