Menu
Your Cart

Nood aan een kwalitatieve loopband bij je thuis in Halmaal?

Je conditie op peil houden? Je doet het met een loopband van Fitness Specialist gewoonweg vanuit je eigen woonst in Halmaal. Al meer dan 15 jaar richt Fitness Specialist zich op de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. We verkopen alleen kwalitatief hoogstaande producten en voorzien een klantgerichte service. Op die manier geniet jij zonder problemen van een sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Jouw loopband gratis aan huis geleverd in Halmaal

Wij komen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Halmaal leveren én monteren. Je hoeft je op die manier geen zorgen te maken over potentiële schade aan je vloer of muur. Wij kunnen ieder toestel probleemloos monteren in de daarvoor voorziene ruimte. We helpen je op weg en stellen het toestel bovendien volledig af op jouw voorkeuren. Merk je schade op of zie je dat er na de plaatsing iets misloopt? Dan kan je ons altijd contacteren. Je kan altijd op ons rekenen.

Waarom je loopband bij Fitness Specialist kopen?

Een loopband van Fitness Specialist kopen, is de investering meer dan waard. Wij verkopen enkel merken van de bovenste plank en geven advies op maat van jouw voorkeuren. Fitness Specialist zorgt er trouwens ook voor dat jouw loopband kosteloos in Halmaal wordt geleverd. Wil je graag wat meer bewegen of ben je aan het revalideren? Train je voor een marathon of heb je behoefte aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Wij hebben voor elk doel het geschikte toestel. Neem gerust een kijkje tussen ons online assortiment en twijfel niet om ons te contacteren bij vragen. Graag helpen we jou bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat. rebound loopband

Geniet van de voordelen van een loopband

Twijfel je nog over de installatie van een loopband bij je thuis in Halmaal? Onze medewerkers staan klaar om je te bijstaan. Het is in ieder geval zo dat het gebruik van een loopband enkele voordelen biedt. Met een loopband kan je op ieder moment van de dag oefenen, want je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Het is ook een pak minder belastend voor je lichaam om op een loopband te lopen. Je bent hier absoluut bij gebaat als je snel last hebt van pijnlijke knieën. Het tempo is vlot te regelen en daarnaast kan je ook werken met intervaltrainingen. Zo kan je je fitheid het hele jaar door op peil houden.

Ons advies, afgestemd op jouw voorkeuren

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor sport en fitness. We stemmen onze service en ons advies dan ook compleet af op jouw prioriteiten. Zo ga je gegarandeerd voor de aankoop van een geschikt toestel. We zorgen er bovendien voor de de loopband netjes bij jou in Halmaal geleverd en geïnstalleerd wordt. Ons aanbod grondiger leren kennen? We ontvangen je met open armen in onze showroom. De opties liever op voorhand raadplegen? Scrol dan alvast eens door onze webshop.