Menu
Your Cart

Vanuit huis in Gruitrode werken aan je conditie? Dat doe je met onze loopbanden

Wil je je fitheid graag op peil houden? Je kunt het eenvoudig doen vanuit je eigen huis in Gruitrode met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen er bewust voor om alleen producten van hoogstaande kwaliteit te verkopen volgens een klantgerichte service. Zo kan je iedere dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Laat je loopband gratis aan huis leveren in Gruitrode

Wij kunnen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Gruitrode komen leveren én plaatsen. Schade aan je vloer of muren kan op die manier het beste vermeden worden. Wij kunnen ieder toestel probleemloos installeren in de daarvoor voorziene ruimte. We helpen je op weg en stellen het toestel bovendien helemaal af op jouw wensen. Zie je schade of merk je na de installatie dat er iets misloopt? Twijfel niet om contact op te nemen. Wij zijn er voor je.

Waarom investeren in een loopband van Fitness Specialist?

Een loopband van Fitness Specialist kopen, is de investering meer dan waard. Ons aanbod bestaat alleen uit topmerken en bovendien geven we altijd advies op jouw maat. De loopband wordt trouwens ook gratis bij jou in Gruitrode geleverd. Volg je een revalidatietraject of wil je graag wat meer bewegen? Train je voor een marathon of heb je behoefte aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel in huis. Neem gerust een kijkje tussen ons online assortiment en twijfel niet om ons te contacteren bij vragen. We helpen je graag om een toestel uit te kiezen op jouw maat. bowflex loopband

De voordelen van een loopband

Heb je nog twijfels over de installatie van een loopband bij jou in Gruitrode? Onze medewerkers staan je bij met advies. Het gebruik van een loopband is in ieder geval aan een paar voordelen gekoppeld. Met een loopband kan je op ieder moment van de dag oefenen, want je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Op een loopband lopen is voor je lichaam ook een pak minder belastend. Je bent hier dus zeker bij gebaat als je vlug last hebt van kwetsuren. Via de programmatie zijn intervaltrainingen eenvoudig in te stellen en ook het tempo pas je zo aan. Je conditie kan je zo gemakkelijk het hele jaar door op peil houden.

Service en advies op jouw maat

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door sport en fitness. We zorgen dan ook voor advies en service op jouw maat. Zo ben je absoluut absoluut van de juiste aankoop. We komen de loopband bovendien netjes bij jou in Gruitrode monteren en leveren. Meer weten over ons aanbod? Kom dan zonder twijfel eens langs in onze showroom. Wil je de opties liever op voorhand raadplegen? Dat is mogelijk via de webshop.