Menu
Your Cart

Train thuis in Grote-Brogel met een loopband van Fitness Specialist

Vastbesloten om aan je fitheid te werken? Je doet het met een loopband van Fitness Specialist simpelweg vanuit je eigen woonst in Grote-Brogel. Fitness Specialist is al meer dan 15 jaar bedreven in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij staan garant voor een klantgerichte service en verkopen enkel kwalitatief hoogstaande producten. Zo kan je iedere dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Jouw loopband gratis aan huis geleverd in Grote-Brogel

De levering en installatie van je loopband in Grote-Brogel kan Fitness Specialist voorzien. Dan hoef je je bij de montage geen zorgen te maken over het aanrichten van schade aan je vloer of muren. Wij hebben jarenlange ervaring, waardoor we ieder toestel probleemloos kunnen installeren in de daarvoor voorziene ruimte. Om je op weg te helpen geven we je de nodige toelichting en bovendien stellen we het toestel af volgens jouw wensen. Merk je schade of problemen op na de plaatsing? Dan kan je ons altijd contacteren. Je kan op ons rekenen.

Geniet van de voordelen van een loopband

Twijfel je nog over de installatie van een loopband bij je thuis in Grote-Brogel? Onze medewerkers staan klaar om je te bijstaan. Het gebruik van een loopband biedt in ieder geval wel een paar voordelen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te trainen en ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Op een loopband lopen is voor je lichaam ook een pak minder belastend. Als je vlug last hebt van pijnlijke gewrichten, ben je hier zeker bij gebaat. Via de programmatie zijn intervaltrainingen eenvoudig in te stellen en ook het tempo pas je zo aan. Je fitheid kan je zo gemakkelijk het hele jaar door op peil houden. bowflex loopband

Waarom investeren in een loopband van Fitness Specialist?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist is de moeite waard. Ons aanbod bevat alleen merken van de bovenste plank en bovendien geven we advies op jouw maat. Fitness Specialist zorgt er trouwens ook voor dat jouw loopband gratis in Grote-Brogel wordt geleverd. Volg je een revalidatietraject of heb je nood aan meer beweging? Ben je je aan het voorbereiden op een marathon of heb je nood aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel in huis. Twijfel niet om ons bij vragen te contacteren en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. Om een toestel op jouw maat uit te kiezen, helpen we je graag.

Advies en service afgestemd op jouw wensen

Sport en fitness zijn vanzelfsprekende passies voor ons familiebedrijf. Jouw wensen vormen dan ook de basis voor onze service en ons advies. Zo ben je absoluut absoluut van de juiste aankoop. We komen de loopband bovendien netjes bij jou in Grote-Brogel leveren en installeren. Wil je kennismaken met ons aanbod? Kom dan zeker eens langs in onze showroom. Liever op voorhand al eens kijken naar de opties? Dan kan je al eens door onze webshop scrollen.