Menu
Your Cart

Een kwalitatieve loopband bij je thuis in Groot-Gelmen?

Behoefte om aan je fitheid te werken? Dat kan je perfect doen vanuit je eigen huis in Groot-Gelmen met een loopband van Fitness Specialist. Zowel in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding is Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd. Wij kiezen er bewust voor om alleen producten van hoogstaande kwaliteit te verkopen volgens een klantgerichte service. Op die manier kan je elke dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Waarom je loopband bij Fitness Specialist kopen?

Een loopband van Fitness Specialist kopen, is de investering meer dan waard. Wij geven advies op jouw maat en verkopen enkel klassemerken. Verder komt Fitness Specialist jouw loopband ook gratis in Groot-Gelmen leveren. Volg je een revalidatietraject of heb je nood aan meer beweging? Ben je je aan het voorbereiden op een marathon of heb je nood aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Samen bepalen we welk toestel het beste past bij jouw doelen. Neem gerust een kijkje tussen ons online assortiment en twijfel niet om ons te contacteren bij vragen. Graag helpen we jou bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Geniet van de voordelen van een loopband

Heb je nog twijfels om een loopband bij je thuis in Groot-Gelmen te monteren? Onze medewerkers staan klaar om je te bijstaan. Een loopband aanschaffen biedt in ieder geval een paar voordelen. Met een loopband kan je op ieder moment van de dag oefenen, want je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Wie op een loopband loopt, zal het lichaam trouwens minder belasten. Je bent hier absoluut bij gebaat als je vlug last hebt van pijnlijke knieën. Het tempo is vlot te regelen en daarnaast kan je ook werken met intervaltrainingen. Je fitheid hou je zo eenvoudig het hele jaar door op peil. rebound loopband

Laat je loopband gratis aan huis leveren in Groot-Gelmen

Indien je dat wenst kunnen we je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Groot-Gelmen leveren én monteren. Zo ben je er absoluut van dat er geen schade wordt aangericht aan je vloer of muur. Dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen wij ieder toestel probleemloos installeren in de daarvoor voorziene ruimte. We geven de nodige uitleg om je op weg te helpen bij het eerste gebruik en stellen het toestel af volgens jouw wensen. Loopt er na de installatie iets mis of merk je schade op? Twijfel niet om contact op te nemen. Wij helpen je graag.

Advies en service afgestemd op jouw voorkeuren

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor fitness en sport in het algemeen. Onze service en ons advies worden dan ook compleet afgestemd op jouw prioriteiten. Zo ga je gegarandeerd voor de juiste aankoop. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Groot-Gelmen wordt geleverd en geïnstalleerd. Ons aanbod beter leren kennen? Twijfel niet om eens langs te komen in onze showroom. De opties liever op voorhand raadplegen? Dat is mogelijk via de webshop.