Menu
Your Cart

Cardiotraining bij je thuis in Gorsem met een loopband van Fitness Specialist

werken aan je fitheid? Met een loopband van Fitness Specialist doe je het simpelweg vanuit je eigen woning in Gorsem. Als familiebedrijf is Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. We verkopen alleen kwalitatief hoogstaande producten en voorzien een klantgerichte service. Zo kan je iedere dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Jouw loopband gratis aan huis geleverd in Gorsem

Fitness Specialist komt je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Gorsem leveren én monteren. Zo blijven je vloeren en muren zeker schadevrij. Dankzij onze uitgebreide ervaring, kunnen wij ieder toestel probleemloos monteren in de daarvoor voorziene omgeving. We helpen je op weg door de nodige uitleg te geven en stellen het toestel bovendien af volgens jouw voorkeuren. Zie je schade of merk je na de installatie dat er iets misloopt? Twijfel dan niet om ons een seintje te geven. Op ons kun je rekenen.

Waarom je loopband bij Fitness Specialist kopen?

Wie ervoor kiest te investeren in een loopband van Fitness Specialist, gaat voor de juiste keuze. We geven advies op jouw maat en hebben alleen klassemerken in ons aanbod. Het is trouwens zo dat we de loopband ook kosteloos bij jou in Gorsem leveren. Ben je aan het revalideren of wil je graag wat meer bewegen? Train je voor een marathon of wil je een walking desk uitproberen? Wij bieden je het toestel aan dat aansluit bij je doelen. Bij vragen over het assortiment kan je ons altijd contacteren. We begeleiden je graag bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat. rebound loopband

Geniet van de voordelen van een loopband

Ben je nog niet zonder twijfel of je een loopband in je huis in Gorsem wil installeren? Onze medewerkers geven gepast advies mee. In ieder geval heeft het gebruik van een loopband enkele voordelen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te oefenen en ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Wie op een loopband loopt, zal het lichaam trouwens minder belasten. Wie snel last heeft van kwetsuren is hier dus zonder twijfel bij gebaat. Het is perfect mogelijk om intervaltrainingen te doen en het tempo aan te passen wanneer nodig. Zo valt je conditie het hele jaar door goed op peil te houden.

Ons advies, afgestemd op jouw voorkeuren

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor fitness en sport in het algemeen. De service en het advies dat wij aanbieden is dan ook afgestemd op jouw wensen. Dat zorgt ervoor dat jij naar huis gaat met een loopband die helemaal afgestemd is op jouw levensstijl. We komen de loopband bovendien netjes bij jou in Gorsem leveren en monteren. Meer weten over ons aanbod? Kom dan zeker eens langs in onze showroom. De opties liever op voorhand bekijken? Scrol dan alvast eens door onze webshop.