Menu
Your Cart

Nood aan een kwalitatieve loopband bij je thuis in Gerdingen?

Wil je graag aan je fitheid werken? Met een loopband van Fitness Specialist doe je het simpelweg vanuit je eigen woning in Gerdingen. Al meer dan 15 jaar richt Fitness Specialist zich op de verkoop van fitnesstoestellen, sportvoeding en sportkledij. We verkopen alleen kwalitatief hoogstaande producten en voorzien een klantgerichte service. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis.

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist, betekent kiezen voor kwaliteit. Ons gamma (woord vermijden --> verwijst naar de winkel GAMMA) bevat enkel topmerken en bovendien geven we advies op jouw maat. Fitness Specialist zorgt er trouwens ook voor dat jouw loopband kosteloos in Gerdingen wordt geleverd. Volg je een revalidatietraject of wil je graag wat meer bewegen? Train je voor een marathon of wil je een walking desk uitproberen? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel. Bij vragen kan je ons altijd contacteren en ons assortiment is steeds online te raadplegen. Graag helpen we jou bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Welke voordelen haal je uit een loopband

Twijfel je nog om een loopband bij je thuis in Gerdingen te monteren? Onze medewerkers staan je bij met advies. In ieder geval heeft het gebruik van een loopband enkele voordelen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te trainen: je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Het is ook een pak minder belastend voor je lichaam om op een loopband te lopen. Je bent hier dus zeker bij gebaat als je snel last hebt van kwetsuren. Daarnaast kan je intervaltraining gemakkelijk instellen via de programmatie en is het tempo vlot te regelen. Zo hou je het hele jaar door je fitheid op peil.

Jouw loopband kosteloos aan huis geleverd in Gerdingen

De levering en installatie van je loopband in Gerdingen kan door Fitness Specialist voorzien worden. Schade aan je vloer of muren kan op die manier het beste vermeden worden. Dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen wij ieder toestel probleemloos monteren in de daarvoor voorziene omgeving. We helpen je op weg en stellen het toestel bovendien compleet af op jouw prioriteiten. Loopt er na de plaatsing iets mis of merk je schade op? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er voor onze klanten.

Service en advies op jouw maat

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor fitness en sport in het algemeen. Jouw prioriteiten zijn dan ook het uitgangspunt van ons advies. Zo ben je absoluut zeker van de juiste aankoop. We zorgen er bovendien voor de de loopband netjes bij jou in Gerdingen geleverd en geïnstalleerd wordt. Meer over ons gamma te weten komen? Kom dan zonder twijfel eens langs in onze showroom. Liever op voorhand al eens kijken naar de opties? Dat doe je via de webshop.