Menu
Your Cart

Train thuis in Genoelselderen met een loopband van Fitness Specialist

Vastbesloten om aan je conditie te werken? Dat kan eenvoudig vanuit je eigen huis in Genoelselderen met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen bewust voor een klantgerichte aanpak waarbij alleen kwalitatief hoogstaande producten verkocht worden. Op die manier kan je elke dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Geniet van de voordelen van een loopband

Ben je nog niet zeker of je een loopband in je huis in Genoelselderen wil plaatsen? Onze medewerkers zijn er om je te adviseren. In ieder geval heeft het gebruik van een loopband enkele voordelen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te trainen: je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Op een loopband lopen is voor je lichaam ook een pak minder belastend. Wie vlug last heeft van kwetsuren is hier dus zeker bij gebaat. Het is perfect mogelijk om intervaltrainingen te doen en het tempo aan te passen wanneer nodig. Zo kan je je fitheid het hele jaar door op peil houden.

Waarom een loopband van Fitness Specialist kopen?

Een loopband van Fitness Specialist kopen, is de investering meer dan waard. We geven advies op jouw maat en hebben alleen topmerken in ons aanbod. Het is trouwens zo dat we de loopband ook gratis bij jou in Genoelselderen leveren. Wil je graag wat meer bewegen of ben je een revalidatietraject aan het volgen? Ben je je aan het voorbereiden op een marathon of heb je nood aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Wij bieden je het toestel aan dat aansluit bij je doelen. Neem gerust een kijkje tussen ons online assortiment en twijfel niet om ons te contacteren bij vragen. Om een toestel op jouw maat uit te kiezen, helpen we je graag. bowflex loopband

Jouw loopband gratis aan huis geleverd in Genoelselderen

De levering en installatie van je loopband in Genoelselderen kan Fitness Specialist voorzien. Je hoeft je op die manier geen zorgen te maken over potentiële schade aan je vloer of muur. Met heel wat ervaring op de teller, kunnen we ieder toestel probleemloos monteren in de daarvoor voorziene ruimte. We helpen je op weg en stellen het toestel bovendien volledig af op jouw prioriteiten. Merk je schade op of zie je dat er na de plaatsing iets misloopt? Geef ons dan gerust een seintje. Wij zijn er voor je.

Service en advies op jouw maat

Fitness Specialist is een familiebedrijf met een passie voor sport en fitness. We zorgen dan ook voor advies en service op jouw maat. Op die manier ben je zeker van de juiste aankoop. We komen de loopband bovendien netjes bij jou in Genoelselderen monteren en leveren. Wil je ons aanbod grondiger leren kennen? Met open armen ontvangen we je in onze showroom. Wil je de opties liever op voorhand bekijken? Dat is mogelijk via de webshop.