Menu
Your Cart

Een kwalitatieve loopband bij je thuis in Gellik?

Graag je fitheid op peil houden? Met een loopband van Fitness Specialist doe je het simpelweg vanuit je eigen huis in Gellik. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist bedreven in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen voor een klantgerichte service en verkopen enkel hoogstaande producten. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Laat je loopband kosteloos aan huis leveren in Gellik

Wij komen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Gellik leveren én monteren. Je hoeft je op die manier geen zorgen te maken over potentiële schade aan je vloer of muur. Wij hebben jarenlange ervaring, waardoor we ieder toestel probleemloos kunnen installeren in de daarvoor voorziene omgeving. We stellen het toestel bovendien af op jouw prioriteiten en geven de nodige uitleg om je op weg te helpen bij het eerste gebruik. Merk je na de installatie dat er iets misloopt of zie je schade? Twijfel niet om ons iets te laten weten. Je kan altijd op ons rekenen.

De voordelen van een loopband

Heb je nog twijfels om een loopband bij je thuis in Gellik te installeren? Onze medewerkers staan klaar om je te bijstaan. De aanschaf van een loopband biedt in ieder geval een paar voordelen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te trainen en ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Op een loopband lopen is voor je lichaam ook een pak minder belastend. Als je vlug last hebt van pijnlijke gewrichten, ben je hier absoluut bij gebaat. Daarnaast kan je het tempo vlot regelen en is intervaltraining gemakkelijk in te stellen via de programmatie. Je conditie kan je zo gemakkelijk het hele jaar door op peil houden. bowflex loopband

Waarom je loopband bij Fitness Specialist kopen?

Een loopband van Fitness Specialist kopen, is de investering meer dan waard. Ons aanbod bestaat enkel uit topmerken en bovendien geven we altijd advies op jouw maat. Fitness Specialist zorgt er trouwens ook voor dat jouw loopband kosteloos in Gellik geleverd wordt. Ben je een revalidatietraject aan het volgen of wil je graag wat meer bewegen? Train je voor een marathon of heb je behoefte aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Wij hebben voor elk doel het geschikte toestel. Bij vragen kan je ons altijd contacteren en ons assortiment is steeds online te raadplegen. We helpen je graag om een toestel uit te kiezen op jouw maat.

Ons advies, afgestemd op jouw voorkeuren

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door sport en fitness. Jouw voorkeuren zijn dan ook het uitgangspunt van ons advies. Op die manier ben je zeker van de juiste aankoop. We zorgen er bovendien voor de de loopband netjes bij jou in Gellik geleverd en geïnstalleerd wordt. Meer over ons aanbod te weten komen? Kom dan zonder twijfel eens langs in onze showroom. Bekijk je de opties liever op voorhand? Dan kan je al eens door onze webshop scrollen.