Menu
Your Cart

Een loopband bij je thuis in Gelinden? Fitness Specialist is het juiste adres

Je conditie op peil houden? Dat doe je gewoonweg vanuit je eigen woonst in Gelinden met een loopband van Fitness Specialist. Fitness Specialist is al meer dan 15 jaar bedreven in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Onze service is klantgericht en onze producten zijn kwalitatief hoogstaand. Op die manier kan je elke dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Jouw loopband kosteloos aan huis geleverd in Gelinden

Wij komen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Gelinden leveren én installeren. Zo hoef je er niet mee in te zitten dat er schade wordt aangericht aan je vloer of muur. Met heel wat ervaring op de teller, kunnen we ieder toestel probleemloos monteren in de daarvoor voorziene ruimte. We helpen je op weg en stellen het toestel bovendien volledig af op jouw voorkeuren. Merk je na de plaatsing problemen of schade op? Twijfel dan niet om ons een seintje te geven. Wij zijn er voor je.

De voordelen van een loopband

Nog niet zonder twijfel over de installatie van een loopband bij je thuis in Gelinden? Je kan rekenen op onze medewerkers voor het juiste advies. Een loopband aanschaffen biedt in ieder geval een paar voordelen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te oefenen en ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Op een loopband lopen is voor je lichaam ook een pak minder belastend. Als je vlug last hebt van pijnlijke gewrichten, ben je hier zonder twijfel bij gebaat. Daarnaast kan je het tempo vlot reguleren en is intervaltraining eenvoudig in te stellen via de programmatie. Zo valt je conditie het hele jaar door goed op peil te houden. bowflex loopband

Waarom je loopband bij Fitness Specialist kopen?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist, betekent kiezen voor kwaliteit. Wij geven advies op jouw maat en verkopen enkel A-merken. Fitness Specialist levert jouw loopband trouwens ook kosteloos aan huis in Gelinden. Ben je een revalidatietraject aan het volgen of wil je graag wat meer bewegen? Lijkt een walking desk je wel wat of ben je aan het trainen voor een marathon? Wij hebben voor elk doel het geschikte toestel. Twijfel niet om ons bij vragen te contacteren en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. We helpen je graag om een toestel uit te kiezen op jouw maat.

Service en advies op jouw maat

Sport en fitness zijn vanzelfsprekende passies voor ons familiebedrijf. Jouw voorkeuren vormen dan ook de basis voor onze service en ons advies. Zo ga jij gegarandeerd naar huis met een loopband die compleet past bij je levensstijl. We zorgen er bovendien voor de de loopband netjes bij jou in Gelinden geleverd en geïnstalleerd wordt. Meer over ons aanbod te weten komen? Met open armen ontvangen we je in onze showroom. Liever op voorhand al eens de opties bekijken? Dat doe je via de webshop.