Menu
Your Cart

Fitness Specialist: de expert in loopbanden voor bij je thuis in Ellikom

Behoefte om aan je conditie te werken? Dat kan je perfect doen vanuit je eigen huis in Ellikom met een loopband van Fitness Specialist. Zowel in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding is Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd. Wij staan garant voor kwalitatief hoogstaande apparatuur en een klantgerichte service. Zo kan jij zorgeloos genieten van een sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Jouw loopband kosteloos aan huis geleverd in Ellikom

Wij komen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Ellikom leveren én monteren. Je hoeft je op die manier geen zorgen te maken over potentiële schade aan je vloer of muur. Wij hebben jarenlange ervaring, waardoor we ieder toestel probleemloos kunnen plaatsen in de daarvoor voorziene ruimte. We helpen je op weg door de nodige uitleg te geven en stellen het toestel bovendien af volgens jouw voorkeuren. Merk je na de installatie problemen of schade op? Contacteer ons dan gerust. Wij zijn er voor je.

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Een loopband van Fitness Specialist kopen, is de investering meer dan waard. Wij geven advies op jouw maat en verkopen alleen klassemerken. Fitness Specialist levert jouw loopband trouwens ook gratis aan huis in Ellikom. Volg je een revalidatietraject of wil je graag wat meer bewegen? Train je voor een marathon of heb je nood aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel in huis. Bij vragen kan je ons altijd contacteren en ons assortiment is steeds online te raadplegen. Graag helpen we jou bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat. rebound loopband

De voordelen van een loopband

Heb je nog twijfels om een loopband bij je thuis in Ellikom te installeren? Voor gepast advies kan je rekenen op onze medewerkers. De aanschaf van een loopband biedt in ieder geval een paar voordelen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te oefenen: je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Het is ook een pak minder belastend voor je lichaam om op een loopband te lopen. Wie snel last heeft van pijnlijke knieën, is hier absoluut bij gebaat. Het tempo is eenvoudig aan te passen en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Zo wordt je conditie het hele jaar door op peil gehouden.

Advies en service afgestemd op jouw voorkeuren

Fitness Specialist is een familiebedrijf met een passie voor sport en fitness. Jouw prioriteiten zijn dan ook het uitgangspunt van ons advies. Op die manier ben je zonder twijfel van de juiste aankoop. We komen de loopband bovendien netjes bij jou in Ellikom installeren en leveren. Ons aanbod grondiger leren kennen? Je bent meer dan welkom in onze showroom. Liever op voorhand al eens de opties bekijken? Scrol dan alvast eens door onze webshop.