Menu
Your Cart

Cardiotraining bij je thuis in Eisden met een loopband van Fitness Specialist

Vastbesloten om aan je conditie te werken? Dat is perfect mogelijk vanuit je eigen huis in Eisden met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. We verkopen enkel kwalitatief hoogstaande producten en voorzien een klantgerichte service. Zo geniet jij zonder problemen van een sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Wij leveren jouw loopband kosteloos aan huis in Eisden

Wij komen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Eisden leveren én plaatsen. Schade aan je vloer of muren kan op die manier het beste vermeden worden. Wij hebben jarenlange ervaring, waardoor we ieder toestel probleemloos kunnen monteren in de daarvoor voorziene omgeving. Om je op weg te helpen geven we je de nodige toelichting en bovendien stellen we het toestel af volgens jouw voorkeuren. Zie je schade of merk je na de installatie dat er iets misloopt? Twijfel niet om contact op te nemen. Wij staan altijd voor je klaar.

Welke voordelen haal je uit een loopband?

Heb je nog twijfels om een loopband bij je thuis in Eisden te plaatsen? Onze medewerkers zijn er om je te adviseren. De aanschaf van een loopband biedt in ieder geval een paar voordelen. Met een loopband ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren, zo kan je op ieder moment van de dag oefenen. Verder is lopen op een loopband ook een pak minder belastend voor je lichaam. Je bent hier absoluut bij gebaat als je snel last hebt van pijnlijke knieën. Via de programmatie zijn intervaltrainingen gemakkelijk in te stellen en ook het tempo pas je zo aan. Zo wordt je conditie het hele jaar door op peil gehouden. bowflex loopband

Waarom een loopband van Fitness Specialist kopen?

Koop je een loopband van Fitness Specialist, dan is het de investering meer dan waard. We geven advies op jouw maat en hebben alleen A-merken in ons aanbod. Het is trouwens zo dat we de loopband ook gratis bij jou in Eisden leveren. Wil je graag wat meer bewegen of volg je een revalidatietraject? Lijkt een walking desk je wel wat of ben je aan het trainen voor een marathon? Wij hebben voor elk doel het geschikte toestel. Twijfel niet om ons te contacteren bij vragen en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. We helpen je heel graag bij het uitkiezen van een geschikt toestel.

Advies en service afgestemd op jouw wensen

Fitness Specialist is een familiebedrijf met een passie voor fitness en sport in het algemeen. Jouw prioriteiten zijn dan ook het uitgangspunt van ons advies. Zo koop jij gegarandeerd een loopband die helemaal past bij jouw levensstijl. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Eisden wordt geleverd en geïnstalleerd. Meer te weten komen over ons aanbod? In onze showroom ben je meer dan welkom. Wil je de opties liever op voorhand bekijken? Dat kan via onze webshop.