Menu
Your Cart

Loopband kopen in Eigenbilzen? Dat doe je bij Fitness Specialist

Vastbesloten om aan je fitheid te werken? Dat doe je gewoonweg vanuit je eigen huis in Eigenbilzen met een loopband van Fitness Specialist. Fitness Specialist is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen, sportvoeding en sportkledij. Wij kiezen er bewust voor om alleen producten van hoogstaande kwaliteit te verkopen volgens een klantgerichte service. Zo kan je iedere dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis.

Welke voordelen haal je uit een loopband

Twijfel je nog over de installatie van een loopband bij je thuis in Eigenbilzen? Je kan rekenen op onze medewerkers voor het juiste advies. Het gebruik van een loopband biedt in ieder geval wel een paar voordelen. Met een loopband kan je op ieder moment van de dag trainen, want je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Lopen op een loopband is ook een pak minder belastend voor je lichaam. Wie vlug last heeft van pijnlijke knieën, is hier zeker bij gebaat. Het is perfect mogelijk om intervaltrainingen te doen en het tempo aan te passen wanneer nodig. Zo hou je het hele jaar door je fitheid op peil.

Waarom een loopband van Fitness Specialist kopen?

Wie ervoor kiest te investeren in een loopband van Fitness Specialist, gaat voor de juiste keuze. Wij geven advies op jouw maat en verkopen alleen topmerken. We komen de loopband trouwens gratis bij jou in Eigenbilzen leveren. Wil je graag wat meer bewegen of volg je een revalidatietraject? Train je voor een marathon of wil je een walking desk uitproberen? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel in huis. Neem gerust een kijkje tussen ons online assortiment en twijfel niet om ons te contacteren bij vragen. We helpen je graag om een toestel uit te kiezen op jouw maat.

Laat je loopband kosteloos aan huis leveren in Eigenbilzen

Je aangekochte loopband, home- of crosstrainer kan door ons in Eigenbilzen worden geleverd én geïnstalleerd. Je hoeft je op die manier geen zorgen te maken over potentiële schade aan je vloer of muur. Wij kunnen dankzij ons jarenlange ervaring ieder toestel probleemloos plaatsen in de daarvoor voorziene omgeving. We geven de nodige uitleg om je op weg te helpen bij het eerste gebruik en stellen het toestel af volgens jouw prioriteiten. Merk je schade of problemen op na de installatie? Contacteer ons dan gerust. Je kan op ons rekenen.

Service en advies op jouw maat

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door sport en fitness. Jouw voorkeuren zijn dan ook het uitgangspunt van ons advies. Dat zorgt ervoor dat jij naar huis gaat met een loopband die volledig afgestemd is op jouw levensstijl. We komen de loopband bovendien netjes bij jou in Eigenbilzen monteren en leveren. Wil je meer te weten komen over ons gamma? Je bent meer dan welkom in onze showroom. Liever op voorhand al eens de opties bekijken? Scrol dan alvast eens door onze webshop.