Menu
Your Cart

Loopband kopen in Duras? Dat doe je bij Fitness Specialist

Je fitheid op peil houden? Met een loopband van Fitness Specialist doe je het simpelweg vanuit je eigen woning in Duras. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij staan garant voor een klantgerichte service en verkopen enkel kwalitatief hoogstaande apparatuur. Zo geniet jij zonder zorgen van een sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Jouw loopband gratis aan huis geleverd in Duras

Fitness Specialist komt je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Duras leveren én monteren. Schade aan je vloer of muren kan op die manier het beste vermeden worden. Met heel wat ervaring op de teller, kunnen we ieder toestel probleemloos plaatsen in de daarvoor voorziene omgeving. Bovendien stellen we het toestel af op jouw prioriteiten en geven we de nodige uitleg om je op weg te helpen bij het eerste gebruik. Merk je na de montage schade of een ander probleem op? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag.

Welke voordelen haal je uit een loopband?

Heb je nog twijfels om een loopband bij je thuis in Duras te plaatsen? Onze medewerkers geven gepast advies mee. In ieder geval heeft het gebruik van een loopband enkele voordelen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te trainen: je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Lopen op een loopband is ook een pak minder belastend voor je lichaam. Als je snel last hebt van je knieën, ben je er zeker bij gebaat. Het is perfect mogelijk om intervaltrainingen te doen en het tempo aan te passen wanneer nodig. Je conditie kan je zo eenvoudig het hele jaar door op peil houden. bowflex loopband

Waarom je loopband bij Fitness Specialist kopen?

Een loopband van Fitness Specialist kopen, is de investering meer dan waard. Ons aanbod bevat alleen A-merken en bovendien geven we advies op jouw maat. Het is trouwens zo dat we de loopband ook gratis bij jou in Duras leveren. Ben je een revalidatietraject aan het volgen of wil je graag wat meer bewegen? Train je voor een marathon of heb je nood aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Welk doel je ook voor ogen hebt, wij hebben het geschikte toestel. Bij vragen kan je ons altijd contacteren en ons assortiment is steeds online te raadplegen. Om een toestel op jouw maat uit te kiezen, helpen we je graag.

Service en advies op jouw maat

Fitness Specialist is een familiebedrijf met een passie voor fitness en sport in het algemeen. De service en het advies dat wij aanbieden is dan ook afgestemd op jouw voorkeuren. Zo ga je gegarandeerd voor de juiste aankoop. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Duras wordt geleverd en geïnstalleerd. Wil je ons aanbod grondiger leren kennen? Twijfel niet om eens langs te komen in onze showroom. Liever op voorhand al eens kijken naar de opties? Via onze webshop kan het.