Menu
Your Cart

Loopband kopen in Brustem? Dat doe je bij Fitness Specialist

Wil je je fitheid graag op peil houden? Dat kan je perfect doen vanuit je eigen huis in Brustem met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar richt Fitness Specialist zich op de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen bewust voor een klantgerichte aanpak waarbij alleen kwalitatief hoogstaande producten verkocht worden. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Koop je een loopband van Fitness Specialist, dan is het de investering meer dan waard. Ons aanbod bestaat enkel uit merken van de bovenste plank en bovendien geven we altijd advies op jouw maat. De loopband wordt trouwens ook kosteloos bij jou in Brustem geleverd. Wil je graag wat meer bewegen of ben je aan het revalideren? Train je voor een marathon of heb je nood aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel. Neem gerust een kijkje tussen ons online assortiment en twijfel niet om ons te contacteren bij vragen. We zorgen voor de juiste begeleiding bij het uitkiezen van een toestel.

De voordelen van een loopband

Ben je nog niet absoluut of je een loopband in je huis in Brustem wil installeren? Voor gepast advies kan je rekenen op onze medewerkers. Een loopband aanschaffen biedt in ieder geval een paar voordelen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te trainen en ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Op een loopband lopen is trouwens ook een pak minder belastend voor je lichaam. Wie snel last heeft van pijnlijke knieën, is hier zeker bij gebaat. Je past het tempo eenvoudig zelf aan en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Je fitheid is zo het hele jaar door op peil te houden. rebound loopband

Jouw loopband gratis aan huis geleverd in Brustem

Je aangekochte loopband, home- of crosstrainer kan door ons in Brustem worden geleverd én geïnstalleerd. Je hoeft je bij de plaatsing dus geen zorgen te maken over het aanrichten van schade aan je vloer of muren. Wij kunnen dankzij ons jarenlange ervaring ieder toestel probleemloos installeren in de daarvoor voorziene ruimte. Bovendien stellen we het toestel af op jouw voorkeuren en geven we de nodige toelichting om je op weg te helpen bij het eerste gebruik. Merk je na de installatie dat er iets misloopt of zie je schade? Twijfel niet om contact op te nemen. Wij helpen je graag.

Ons advies, afgestemd op jouw prioriteiten

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor sport en fitness. De service en het advies dat wij aanbieden is dan ook afgestemd op jouw prioriteiten. Dat zorgt ervoor dat jij naar huis gaat met een loopband die helemaal afgestemd is op jouw levensstijl. De loopband wordt bovendien netjes bij jou in Brustem geleverd en geïnstalleerd. Wil je ons aanbod grondiger leren kennen? Je bent meer dan welkom in onze showroom. Wil je onze opties liever op voorhand raadplegen? Dat doe je via de webshop.