Menu
Your Cart

Een kwalitatieve loopband bij je thuis in Bree?

Vastbesloten om aan je conditie te werken? Dat is perfect mogelijk vanuit je eigen huis in Bree met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen, sportvoeding en sportkledij. Wij staan garant voor kwalitatief hoogstaande apparatuur en een klantgerichte service. Op die manier kan je probleemloos genieten van een sportsessie in eigen huis.

Waarom een loopband van Fitness Specialist kopen?

Een loopband van Fitness Specialist aankopen is de investering meer dan waard. We geven altijd advies op jouw maat en daarnaast bevat ons gamma enkel merken van de bovenste plank. Verder komt Fitness Specialist jouw loopband ook gratis in Bree leveren. Ben je een revalidatietraject aan het volgen of wil je graag wat meer bewegen? Ben je je aan het voorbereiden op een marathon of heb je behoefte aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Wij bieden je het toestel aan dat aansluit bij je doelen. Neem gerust een kijkje tussen ons online assortiment en twijfel niet om ons te contacteren bij vragen. We helpen je graag bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Jouw loopband door ons kosteloos aan huis geleverd in Bree

Wij kunnen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Bree komen leveren én installeren. Schade aan je vloer of muren kan op die manier het beste vermeden worden. Wij kunnen dankzij ons jarenlange ervaring ieder toestel probleemloos installeren in de daarvoor voorziene omgeving. We helpen je op weg door de nodige uitleg te geven en stellen het toestel bovendien af volgens jouw wensen. Loopt er na de montage iets mis of merk je schade op? Twijfel niet om ons iets te laten weten. Wij zijn er voor onze klanten.

Geniet van de voordelen van een loopband

Twijfel je nog om een loopband bij je thuis in Bree te monteren? Je kan rekenen op onze medewerkers voor het juiste advies. De aanschaf van een loopband biedt in ieder geval een paar voordelen. Omdat je door een loopband niet afhankelijk bent van het weer of andere omgevingsfactoren, kan je op ieder moment van de dag oefenen. Het is ook een pak minder belastend voor je lichaam om op een loopband te lopen. Je bent hier dus zeker bij gebaat als je vlug last hebt van kwetsuren. Het tempo is vlot te reguleren en daarnaast kan je ook werken met intervaltrainingen. Zo kan je je fitheid het hele jaar door op peil houden.

Advies en service afgestemd op jouw wensen

Fitness Specialist is een familiebedrijf met een passie voor fitness en sport in het algemeen. Jouw prioriteiten zijn dan ook het uitgangspunt van ons advies. Dat zorgt ervoor dat jij naar huis gaat met een loopband die compleet afgestemd is op jouw levensstijl. We komen de loopband bovendien netjes bij jou in Bree leveren en monteren. Meer over ons gamma te weten komen? Met open armen ontvangen we je in onze showroom. Bekijk je onze opties liever op voorhand? Raadpleeg onze webshop dan.