Menu
Your Cart

Fitness Specialist: de expert in loopbanden voor bij je thuis in Borgloon

Je fitheid op peil houden? Dat doe je gewoon vanuit je eigen woning in Borgloon met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen, sportvoeding en sportkledij. Wij kiezen er bewust voor om enkel producten van hoogstaande kwaliteit te verkopen volgens een klantgerichte service. Zo kan je iedere dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis.

Welke voordelen haal je uit een loopband

Twijfel je nog om een loopband bij je thuis in Borgloon te monteren? Je kan rekenen op onze medewerkers voor het juiste advies. Het gebruik van een loopband biedt in ieder geval wel een paar voordelen. Met een loopband ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren, zo kan je op ieder moment van de dag trainen. Verder is lopen op een loopband ook een pak minder belastend voor je lichaam. Een absolute aanrader voor wie vlug last heeft van pijnlijke benen of knieën. Het tempo is gemakkelijk aan te passen en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Zo kan je je conditie het hele jaar door op peil houden.

Jouw loopband door ons kosteloos aan huis geleverd in Borgloon

Wij kunnen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Borgloon komen afleveren én installeren. Zo blijven je vloeren en muren absoluut schadevrij. Dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen wij ieder toestel probleemloos plaatsen in de daarvoor voorziene omgeving. We helpen je op weg en stellen het toestel bovendien volledig af op jouw voorkeuren. Loopt er na de montage iets mis of merk je schade op? Contacteer ons dan gerust. Je kan op ons rekenen.

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Kies je voor een loopband van Fitness Specialist, dan is het de investering meer dan waard. Ons gamma (woord vermijden --> verwijst naar de winkel GAMMA) bevat alleen topmerken en bovendien geven we advies op jouw maat. Verder komt Fitness Specialist jouw loopband ook gratis in Borgloon leveren. Ben je een revalidatietraject aan het volgen of wil je graag wat meer bewegen? Train je voor een marathon of wil je een walking desk uitproberen? Welk doel je ook voor ogen hebt, wij hebben het geschikte toestel. Ons assortiment is altijd online te raadplegen en bij vragen kan je ons steeds contacteren. Om een toestel op jouw maat uit te kiezen, helpen we je graag.

Ons advies, afgestemd op jouw wensen

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor sport en fitness. Jouw prioriteiten zijn dan ook het uitgangspunt van ons advies. Zo ga je gegarandeerd voor de juiste aankoop. We zorgen er bovendien voor de de loopband netjes bij jou in Borgloon geleverd en geïnstalleerd wordt. Meer te weten komen over ons gamma? Je bent meer dan welkom in onze showroom. Liever op voorhand al eens kijken naar de opties? Scrol dan alvast eens door onze webshop.