Menu
Your Cart

Vanuit huis in Boorsem werken aan je conditie? Dat doe je met onze loopbanden

Wil je graag aan je conditie werken? Dat kan gemakkelijk vanuit je eigen huis in Boorsem met een loopband van Fitness Specialist. In de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding zijn we bij Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd. Wij kiezen voor een klantgerichte service en verkopen enkel hoogstaande producten. Zo kan je iedere dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Een loopband van Fitness Specialist kopen, is de investering meer dan waard. We geven advies op jouw maat en hebben enkel merken van de bovenste plank in ons aanbod. We komen de loopband trouwens kosteloos bij jou in Boorsem leveren. Ben je een revalidatietraject aan het volgen of wil je graag wat meer bewegen? Train je voor een marathon of heb je nood aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel in huis. Indien je vragen hebt over het assortiment, twijfel niet om ons te contacteren. We helpen je graag bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Welke voordelen haal je uit een loopband?

Ben je nog niet zeker of je een loopband in je huis in Boorsem wil monteren? Onze medewerkers staan klaar om je te adviseren. Het is in ieder geval zo dat het gebruik van een loopband enkele voordelen biedt. Met een loopband kan je op ieder moment van de dag oefenen, want je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Op een loopband lopen is voor je lichaam ook een pak minder belastend. Wie snel last heeft van pijnlijke knieën, is hier absoluut bij gebaat. Via de programmatie zijn intervaltrainingen eenvoudig in te stellen en ook het tempo pas je zo aan. Zo valt je fitheid het hele jaar door goed op peil te houden. bowflex loopband

Jouw loopband gratis aan huis geleverd in Boorsem

Wij kunnen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Boorsem komen leveren én plaatsen. Je hoeft je bij de plaatsing dus geen zorgen te maken over het aanrichten van schade aan je vloer of muren. Wij hebben jarenlange ervaring, waardoor we ieder toestel probleemloos kunnen installeren in de daarvoor voorziene ruimte. Door het toestel af te stellen volgens jouw voorkeuren, helpen we je meteen op weg. Merk je schade of problemen op na de plaatsing? Dan kan je ons altijd contacteren. Wij helpen je graag.

Ons advies, afgestemd op jouw prioriteiten

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door fitness en sport in het algemeen. We zorgen dan ook voor service en advies op jouw maat. Zo ga je gegarandeerd voor de juiste aankoop. We komen de loopband bovendien netjes bij jou in Boorsem leveren en installeren. Meer over ons aanbod te weten komen? Twijfel niet om eens langs te komen in onze showroom. De opties liever op voorhand raadplegen? Dat is mogelijk via de webshop.