Menu
Your Cart

Vanuit huis in Bommershoven werken aan je conditie? Dat doe je met onze loopbanden

Werken aan je fitheid? Dat is perfect mogelijk vanuit je eigen huis in Bommershoven met een loopband van Fitness Specialist. Zowel in de verkoop van fitnesstoestellen, sportvoeding als sportkledij is Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd. Wij staan garant voor een klantgerichte service en verkopen alleen kwalitatief hoogstaande fitnesstoestellen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis.

Geniet van de voordelen van een loopband

Heb je nog twijfels om een loopband bij je thuis in Bommershoven te plaatsen? Onze medewerkers staan klaar om je te bijstaan. In ieder geval heeft het gebruik van een loopband enkele voordelen. Omdat je door een loopband niet afhankelijk bent van het weer of andere omgevingsfactoren, kan je op ieder moment van de dag trainen. Het is ook een pak minder belastend voor je lichaam om op een loopband te lopen. Je bent hier absoluut bij gebaat als je snel last hebt van pijnlijke knieën. Daarnaast kan je het tempo vlot reguleren en is intervaltraining gemakkelijk in te stellen via de programmatie. Je fitheid hou je zo gemakkelijk het hele jaar door op peil.

Wij afleveren jouw loopband gratis aan huis in Bommershoven

Fitness Specialist komt je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Bommershoven afleveren én monteren. Zo hoef je er niet mee in te zitten dat er schade wordt aangericht aan je vloer of muur. Wij hebben jarenlange ervaring, waardoor we ieder toestel probleemloos kunnen plaatsen in de daarvoor voorziene omgeving. Om je op weg te helpen geven we je de nodige uitleg en bovendien stellen we het toestel af volgens jouw prioriteiten. Merk je schade op of zie je dat er na de installatie iets misloopt? Twijfel dan niet om ons een seintje te geven. Je kan op ons rekenen.

Waarom een loopband van Fitness Specialist kopen?

Een loopband van Fitness Specialist aankopen is de investering meer dan waard. We geven altijd advies op jouw maat en daarnaast bevat ons gamma enkel A-merken. Fitness Specialist zorgt er trouwens ook voor dat jouw loopband kosteloos in Bommershoven wordt geleverd. Wil je graag wat meer bewegen of ben je een revalidatietraject aan het volgen? Ben je je aan het voorbereiden op een marathon of heb je nood aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Wij hebben voor elk doel het geschikte toestel. Bij vragen over het assortiment kan je ons altijd contacteren. We zorgen voor de juiste begeleiding bij het uitkiezen van een toestel.

Service en advies op jouw maat

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor sport en fitness. Jouw wensen zijn dan ook het uitgangspunt van ons advies. Zo ben je absoluut absoluut van de juiste aankoop. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Bommershoven geleverd en geïnstalleerd wordt. Meer weten over ons gamma? In onze showroom ben je meer dan welkom. Wil je onze opties liever op voorhand raadplegen? Dat doe je via de webshop.