Menu
Your Cart

Een kwalitatieve loopband bij je thuis in Bocholt?

Graag je fitheid op peil houden? Met een loopband van Fitness Specialist doe je het gewoon vanuit je eigen woning in Bocholt. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen, sportvoeding en sportkledij. Onze service is klantgericht en onze producten zijn kwalitatief hoogstaand. Op die manier kan je probleemloos genieten van een sportsessie in eigen huis.

Welke voordelen haal je uit een loopband

Heb je nog twijfels om een loopband bij je thuis in Bocholt te installeren? Onze medewerkers staan klaar om je te bijstaan. Het gebruik van een loopband is in ieder geval aan een paar voordelen gekoppeld. Met een loopband ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren, zo kan je op ieder moment van de dag trainen. Verder is lopen op een loopband ook een pak minder belastend voor je lichaam. Je bent hier absoluut bij gebaat als je vlug last hebt van pijnlijke knieën. Het is perfect mogelijk om intervaltrainingen te doen en het tempo aan te passen wanneer nodig. Zo valt je conditie het hele jaar door goed op peil te houden.

Waarom investeren in een loopband van Fitness Specialist?

Kies je voor een loopband van Fitness Specialist, dan is het de investering meer dan waard. Ons gamma bestaat alleen uit topmerken en bovendien geven we altijd advies op jouw maat. We komen de loopband trouwens kosteloos bij jou in Bocholt leveren. Volg je een revalidatietraject of wil je graag wat meer bewegen? Train je voor een marathon of heb je behoefte aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Wij hebben voor elk doel het geschikte toestel. Twijfel niet om ons bij vragen te contacteren en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. We helpen je graag om een toestel uit te kiezen op jouw maat.

Jouw loopband kosteloos aan huis geleverd in Bocholt

Wij kunnen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Bocholt komen leveren én monteren. Zo ben je er zeker van dat er geen schade wordt aangericht aan je vloer of muur. Dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen wij ieder toestel probleemloos monteren in de daarvoor voorziene omgeving. We stellen het toestel bovendien af op jouw voorkeuren en geven de nodige uitleg om je op weg te helpen bij het eerste gebruik. Loopt er na de plaatsing iets mis of merk je schade op? Twijfel dan niet om ons een seintje te geven. Je kan altijd op ons rekenen.

Advies en service op jouw maat

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor sport en fitness. We zorgen dan ook voor advies en service op jouw maat. Op die manier ben je zeker van de juiste aankoop. De loopband wordt bovendien netjes bij jou in Bocholt geleverd en geïnstalleerd. Meer weten over ons gamma? Twijfel dan niet om langs te komen in onze showroom. De opties liever op voorhand raadplegen? Dat doe je via de webshop.