Menu
Your Cart

Fitness Specialist: de expert in loopbanden voor bij je thuis in Bilzen

Vastbesloten om aan je fitheid te werken? Je doet het met een loopband van Fitness Specialist gewoonweg vanuit je eigen huis in Bilzen. In de verkoop van fitnesstoestellen, sportvoeding en sportkledij zijn we bij Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd. Wij kiezen er bewust voor om alleen producten van hoogstaande kwaliteit te verkopen volgens een klantgerichte service. Zo kan jij probleemloos genieten van een sportsessie in eigen huis.

Welke voordelen haal je uit een loopband

Ben je nog niet zonder twijfel of je een loopband in je huis in Bilzen wil plaatsen? Onze medewerkers staan klaar om je te bijstaan. Het gebruik van een loopband is in ieder geval aan een paar voordelen gekoppeld. Met een loopband kan je op ieder moment van de dag oefenen, want je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Lopen op een loopband is ook een pak minder belastend voor je lichaam. Je bent hier dus zonder twijfel bij gebaat als je snel last hebt van kwetsuren. Je past het tempo eenvoudig zelf aan en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Je conditie is zo het hele jaar door op peil te houden.

Waarom investeren in een loopband van Fitness Specialist?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist is de moeite waard. We geven advies op jouw maat en hebben enkel merken van de bovenste plank in ons gamma. We komen de loopband trouwens gratis bij jou in Bilzen afleveren. Volg je een revalidatietraject of heb je nood aan meer beweging? Lijkt een walking desk je wel wat of ben je aan het trainen voor een marathon? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel in huis. Twijfel niet om ons bij vragen te contacteren en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. Graag helpen we jou bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Jouw loopband kosteloos aan huis geleverd in Bilzen

Fitness Specialist komt je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Bilzen leveren én plaatsen. Zo ben je er zonder twijfel van dat er geen schade wordt aangericht aan je vloer of muur. Met heel wat ervaring op de teller, kunnen we ieder toestel probleemloos installeren in de daarvoor voorziene omgeving. We helpen je op weg en stellen het toestel bovendien compleet af op jouw voorkeuren. Merk je schade of problemen op na de installatie? Geef ons dan gerust een seintje. Op ons kun je rekenen.

Ons advies, afgestemd op jouw wensen

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor fitness en sport in het algemeen. Jouw voorkeuren vormen dan ook de basis voor onze service en ons advies. Zo koop jij gegarandeerd een loopband die volledig past bij jouw levensstijl. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Bilzen geleverd en geïnstalleerd wordt. Meer over ons gamma te weten komen? In onze showroom ben je meer dan welkom. Bekijk je de opties liever op voorhand? Dat kan via onze webshop.