Menu
Your Cart

Vanuit huis in Beverst werken aan je conditie? Dat doe je met onze loopbanden

Behoefte om aan je conditie te werken? Dat kan gemakkelijk vanuit je eigen huis in Beverst met een loopband van Fitness Specialist. Als familiebedrijf is Fitness Specialist al meer dan 15 jaar bedreven in de verkoop van fitnesstoestellen, sportvoeding en sportkledij. Wij staan garant voor kwalitatief hoogstaande apparatuur en een klantgerichte service. Zo geniet jij zonder zorgen van een sportsessie in eigen huis.

Jouw loopband gratis aan huis geleverd in Beverst

Wij kunnen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Beverst komen afleveren én installeren. Zo blijven je vloeren en muren zonder twijfel schadevrij. Wij kunnen dankzij ons jarenlange ervaring ieder toestel probleemloos monteren in de daarvoor voorziene ruimte. Door het toestel af te stellen volgens jouw wensen, helpen we je meteen op weg. Merk je na de montage schade of een ander probleem op? Geef ons dan gerust een seintje. Wij staan altijd voor je klaar.

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Wie ervoor kiest te investeren in een loopband van Fitness Specialist, gaat voor de juiste keuze. Ons gamma bestaat alleen uit klassemerken en bovendien geven we altijd advies op jouw maat. Verder komt Fitness Specialist jouw loopband ook gratis in Beverst leveren. Wil je graag wat meer bewegen of volg je een revalidatietraject? Train je voor een marathon of wil je een walking desk uitproberen? Samen bepalen we welk toestel het beste past bij jouw doelen. Indien je vragen hebt over het assortiment, twijfel niet om ons te contacteren. We begeleiden je graag bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

De voordelen van een loopband

Twijfel je nog over de installatie van een loopband bij je thuis in Beverst? Onze medewerkers zijn er om je te bijstaan. Uit het gebruik van een loopband kan je in ieder geval een paar voordelen halen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te oefenen: je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Het is ook een pak minder belastend voor je lichaam om op een loopband te lopen. Als je vlug last hebt van pijnlijke gewrichten, ben je hier zeker bij gebaat. Je past het tempo eenvoudig zelf aan en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Zo valt je conditie het hele jaar door goed op peil te houden.

Ons advies, afgestemd op jouw wensen

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor sport en fitness. Jouw wensen vormen dan ook de basis voor onze service en ons advies. Dat zorgt ervoor dat jij naar huis gaat met een loopband die compleet afgestemd is op jouw levensstijl. De loopband wordt bovendien netjes bij jou in Beverst geleverd en geïnstalleerd. Ons gamma grondiger leren kennen? In onze showroom ben je meer dan welkom. Liever op voorhand al eens de opties raadplegen? Dat kan via onze webshop.