Menu
Your Cart

Een loopband bij je thuis in Beverlo? Fitness Specialist is het juiste adres

Wil je je fitheid graag op peil houden? Je kunt het eenvoudig doen vanuit je eigen huis in Beverlo met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar richt Fitness Specialist zich op de verkoop van fitnesstoestellen, sportvoeding en sportkledij. Onze service is klantgericht en onze producten zijn kwalitatief hoogstaand. Op die manier geniet jij probleemloos van een sportsessie in eigen huis.

De voordelen van een loopband

Nog niet zeker over de installatie van een loopband bij je thuis in Beverlo? Voor gepast advies kan je rekenen op onze medewerkers. Het is in ieder geval zo dat het gebruik van een loopband enkele voordelen biedt. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te oefenen: je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Wie op een loopband loopt, belast zijn lichaam trouwens een stuk minder. Je bent hier dus zonder twijfel bij gebaat als je snel last hebt van kwetsuren. Daarnaast kan je het tempo vlot reguleren en is intervaltraining gemakkelijk in te stellen via de programmatie. Zo wordt je conditie het hele jaar door op peil gehouden.

Jouw loopband gratis aan huis geleverd in Beverlo

Wij kunnen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Beverlo komen afleveren én monteren. Zo ben je er absoluut van dat er geen schade wordt aangericht aan je vloer of muur. Dankzij onze uitgebreide ervaring, kunnen wij ieder toestel probleemloos monteren in de daarvoor voorziene ruimte. Om je op weg te helpen geven we je de nodige uitleg en bovendien stellen we het toestel af volgens jouw voorkeuren. Loopt er na de installatie iets mis of merk je schade op? Twijfel dan niet om ons een seintje te geven. Wij staan altijd voor je klaar.

Waarom investeren in een loopband van Fitness Specialist?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist, betekent kiezen voor kwaliteit. We geven advies op jouw maat en hebben alleen klassemerken in ons gamma. De loopband wordt trouwens ook gratis bij jou in Beverlo geleverd. Volg je een revalidatietraject of heb je nood aan meer beweging? Ben je aan het trainen voor een marathon of heb je nood aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Wij hebben voor elk doel het geschikte toestel. Bij vragen over het assortiment kan je ons altijd contacteren. We begeleiden je graag bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Advies en service afgestemd op jouw voorkeuren

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door sport en fitness. We zorgen dan ook voor service en advies op jouw maat. Zo ga je gegarandeerd voor de juiste aankoop. De loopband wordt bovendien netjes bij jou in Beverlo geleverd en geïnstalleerd. Meer over ons gamma te weten komen? In onze showroom ben je meer dan welkom. Liever op voorhand al eens de opties raadplegen? Dat doe je via de webshop.