Menu
Your Cart

Cardiotraining bij je thuis in Beringen met een loopband van Fitness Specialist

Wil je je conditie graag op peil houden? Je doet het met een loopband van Fitness Specialist simpelweg vanuit je eigen woning in Beringen. Al meer dan 15 jaar richt Fitness Specialist zich op de verkoop van fitnesstoestellen, sportvoeding en sportkledij. Wij kiezen bewust voor een klantgerichte aanpak waarbij enkel kwalitatief hoogstaande producten verkocht worden. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis.

Geniet van de voordelen van een loopband

Heb je nog twijfels over de installatie van een loopband bij jou in Beringen? Laat je gerust bijstaan door één van onze medewerkers. Het gebruik van een loopband is in ieder geval aan een paar voordelen gekoppeld. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te trainen en ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Verder is lopen op een loopband ook een pak minder belastend voor je lichaam. Als je snel last hebt van pijnlijke gewrichten, ben je hier zeker bij gebaat. Daarnaast kan je intervaltraining eenvoudig instellen via de programmatie en is het tempo vlot te regelen. Zo valt je fitheid het hele jaar door goed op peil te houden.

Jouw loopband door ons gratis aan huis geleverd in Beringen

Wij komen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Beringen afleveren én monteren. Zo hoef je er niet mee in te zitten dat er schade wordt aangericht aan je vloer of muur. Dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen wij ieder toestel probleemloos plaatsen in de daarvoor voorziene omgeving. We helpen je op weg door de nodige uitleg te geven en stellen het toestel bovendien af volgens jouw wensen. Loopt er na de installatie iets mis of merk je schade op? Dan kan je ons altijd contacteren. Wij helpen je graag.

Waarom investeren in een loopband van Fitness Specialist?

Een loopband van Fitness Specialist aankopen is de investering meer dan waard. Wij verkopen enkel klassemerken en geven advies op maat van jouw prioriteiten. Fitness Specialist levert jouw loopband trouwens ook gratis aan huis in Beringen. Wil je graag wat meer bewegen of volg je een revalidatietraject? Lijkt een walking desk je wel wat of ben je aan het trainen voor een marathon? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel. Indien je vragen hebt over het assortiment, twijfel niet om ons te contacteren. We helpen je graag bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Ons advies, afgestemd op jouw voorkeuren

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor sport en fitness. We stemmen onze service en ons advies dan ook volledig af op jouw prioriteiten. Zo ga je gegarandeerd voor de juiste aankoop. We komen de loopband bovendien netjes bij jou in Beringen leveren en plaatsen. Meer te weten komen over ons gamma? Kom dan absoluut eens langs in onze showroom. De opties liever op voorhand raadplegen? Via onze webshop kan het.