Menu
Your Cart

Vanuit huis in Berg werken aan je conditie? Dat doe je met onze loopbanden

Wil je graag aan je conditie werken? Dat kan eenvoudig vanuit je eigen huis in Berg met een loopband van Fitness Specialist. Als familiebedrijf is Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. We verkopen alleen kwalitatief hoogstaande producten en voorzien een klantgerichte service. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Waarom je loopband bij Fitness Specialist kopen?

Een loopband van Fitness Specialist kopen, is de investering meer dan waard. In ons aanbod vind je alleen klassemerken terug en bovendien geven we altijd advies op jouw maat. Het is trouwens zo dat we de loopband ook gratis bij jou in Berg leveren. Wil je graag wat meer bewegen of ben je aan het revalideren? Heb je nood aan beweging tijdens de werkuren (walking desk) of ben je aan het oefenen voor een marathon? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel in huis. Twijfel niet om ons te contacteren bij vragen en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. Graag helpen we jou bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Jouw loopband kosteloos aan huis geleverd in Berg

De levering en installatie van je loopband in Berg kan Fitness Specialist voorzien. Je hoeft je op die manier geen zorgen te maken over potentiële schade aan je vloer of muur. Dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen wij ieder toestel probleemloos installeren in de daarvoor voorziene omgeving. We helpen je op weg en stellen het toestel bovendien helemaal af op jouw wensen. Merk je na de installatie dat er iets misloopt of zie je schade? Geef ons dan gerust een seintje. Wij helpen je graag. bowflex loopband

Geniet van de voordelen van een loopband

Heb je nog twijfels over de installatie van een loopband bij jou in Berg? Onze medewerkers zijn er om je te adviseren. Het is in ieder geval zo dat het gebruik van een loopband enkele voordelen biedt. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te oefenen: je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Wie op een loopband loopt, belast zijn lichaam trouwens een stuk minder. Een absolute aanrader voor wie vlug last heeft van pijnlijke benen of knieën. Het is perfect mogelijk om intervaltrainingen te doen en het tempo aan te passen wanneer nodig. Je conditie is zo het hele jaar door op peil te houden.

Service en advies op jouw maat

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door sport en fitness. Jouw voorkeuren zijn dan ook het uitgangspunt van ons advies. Dat zorgt ervoor dat jij naar huis gaat met een loopband die compleet afgestemd is op jouw levensstijl. We zorgen er bovendien voor dat de loopband netjes bij jou in Berg wordt geleverd en geïnstalleerd. Wil je meer te weten komen over ons aanbod? Je bent meer dan welkom in onze showroom. Wil je onze opties liever op voorhand bekijken? Dat doe je via de webshop.