Menu
Your Cart

Fitness Specialist: de expert in loopbanden voor bij je thuis in Alken

Vastbesloten om aan je conditie te werken? Je kunt het eenvoudig doen vanuit je eigen huis in Alken met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar is de Fitness Specialist bedreven in de verkoop van fitnesstoestellen, sportvoeding en sportkledij. Wij kiezen voor een klantgerichte service en verkopen enkel hoogstaande producten. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis.
 

Geniet van de voordelen van een loopband

Nog niet zonder twijfel over de installatie van een loopband bij je thuis in Alken? Onze medewerkers staan je bij met advies. In ieder geval heeft het gebruik van een loopband enkele voordelen. Omdat je door een loopband niet afhankelijk bent van het weer of andere omgevingsfactoren, kan je op ieder moment van de dag oefenen. Het is ook een pak minder belastend voor je lichaam om op een loopband te lopen. Wie vlug last heeft van kwetsuren is hier dus zonder twijfel bij gebaat. Via de programmatie zijn intervaltrainingen eenvoudig in te stellen en ook het tempo pas je zo aan. Zo hou je het hele jaar door je conditie op peil.
 

Waarom een loopband van Fitness Specialist kopen?

Wie investeert in een loopband van Fitness Specialist, maakt de juiste keuze. Wij verkopen alleen merken van de bovenste plank en geven advies op maat van jouw prioriteiten. Fitness Specialist zorgt er trouwens ook voor dat jouw loopband gratis in Alken wordt geleverd. Volg je een revalidatietraject of wil je graag wat meer bewegen? Train je voor een marathon of heb je nood aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel. Ons assortiment is altijd online te raadplegen en bij vragen kan je ons steeds contacteren. Graag helpen we jou bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.
 

Jouw loopband gratis aan huis geleverd in Alken

Wij komen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Alken leveren én installeren. Zo hoef je er niet mee in te zitten dat er schade wordt aangericht aan je vloer of muur. Omdat we al heel wat ervaring hebben, kunnen we het toestel probleemloos installeren in iedere omgeving. Door het toestel af te stellen volgens jouw voorkeuren, helpen we je meteen op weg. Loopt er na de plaatsing iets mis of merk je schade op? Twijfel dan niet om ons een seintje te geven. Wij staan altijd voor je klaar.
 

Advies en service op jouw maat

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor fitness en sport in het algemeen. De service en het advies dat wij aanbieden is dan ook afgestemd op jouw prioriteiten. Zo koop jij gegarandeerd een loopband die volledig past bij jouw levensstijl. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Alken geleverd en geïnstalleerd wordt. Meer weten over ons gamma? Twijfel dan niet om langs te komen in onze showroom. Bekijk je de opties liever op voorhand? Scrol dan alvast eens door onze webshop.