Menu
Your Cart

Vanuit huis in Aalst (Sint-Truiden) werken aan je conditie? Dat doe je met onze loopbanden

Wil je graag aan je fitheid werken? Je kunt het gemakkelijk doen vanuit je eigen huis in Aalst (Sint-Truiden) met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist bedreven in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen voor een klantgerichte service en verkopen alleen hoogstaande producten. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist, betekent kiezen voor kwaliteit. Ons aanbod bevat alleen topmerken en bovendien geven we advies op jouw maat. We komen de loopband trouwens kosteloos bij jou in Aalst (Sint-Truiden) leveren. Ben je een revalidatietraject aan het volgen of wil je graag wat meer bewegen? Train je voor een marathon of heb je nood aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Wij hebben het geschikte toestel voor ieder doel. Twijfel niet om ons bij vragen te contacteren en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. Graag helpen we jou bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Welke voordelen haal je uit een loopband?

Zit je nog met bepaalde twijfels over de installatie van een loopband bij je thuis in Aalst (Sint-Truiden)? Onze medewerkers staan je bij met advies. In ieder geval heeft het gebruik van een loopband enkele voordelen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te oefenen: je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Het is ook een pak minder belastend voor je lichaam om op een loopband te lopen. Als je snel last hebt van pijnlijke gewrichten, ben je hier zonder twijfel bij gebaat. Het tempo is vlot te regelen en daarnaast kan je ook werken met intervaltrainingen. Zo wordt je conditie het hele jaar door op peil gehouden. bowflex loopband

Laat je loopband gratis aan huis leveren in Aalst (Sint-Truiden)

Wij komen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Aalst (Sint-Truiden) leveren én monteren. Je hoeft je bij de montage dus geen zorgen te maken over het aanrichten van schade aan je vloer of muren. Wij kunnen ieder toestel probleemloos monteren in de daarvoor voorziene ruimte. We geven de nodige uitleg om je op weg te helpen bij het eerste gebruik en stellen het toestel af volgens jouw wensen. Merk je schade of problemen op na de installatie? Twijfel niet om contact op te nemen. Op ons kun je rekenen.

Ons advies, afgestemd op jouw voorkeuren

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor fitness en sport in het algemeen. We zorgen dan ook voor advies en service op jouw maat. Dat zorgt ervoor dat jij naar huis gaat met een loopband die volledig afgestemd is op jouw levensstijl. We komen de loopband bovendien netjes bij jou in Aalst (Sint-Truiden) installeren en leveren. Wil je meer te weten komen over ons aanbod? Je bent meer dan welkom in onze showroom. Wil je de opties liever op voorhand bekijken? Dat is mogelijk via de webshop.