Menu
Your Cart

Finnlo

Brand: Finnlo
FINNLO Bio Force is het enige professionele fitness systeem voor thuisgebruik dat werkt met het nieuwe TNT-weerstandssysteem - TNT = Total Nitrocell Technology (stikstoftechnologie). De met stikstof gevulde cylinders geven een gelijkmatige weerstand, zijn daarbij volledig geluidloos en maken het tra..
1,049.00€
Ex Tax:866.94€
Brand: Finnlo
De Finnlo Bio Force Extreme is de zwaardere uitvoering van de Bio Force Sport. De Bio Force is voorzien van de Bio Force ™ Total Nitrocell Technology (TNT). Deze cilinders voorzien de Bioforce van zijn unieke soepele weerstand. Tijdens de gehele beweging, zowel positief als negatief, ervaart u een g..
1,299.00€
Ex Tax:1,073.55€
Brand: Finnlo
De flexibele Finnlo Design Line Schuine bank is ideaal voor het trainen met lange en korte halters. De nieuwe Finnlo Design Line combineert de beste trainingsmogelijkheden uit de fitnessstudio met een attractief design. Daarnaast is de nieuwe halterbank Design Line van Finnlo uitgerust met een innov..
399.00€
Ex Tax:329.75€
Brand: Finnlo
Deze nieuwe crosstrainer van Finnlo met moderne display is nu ook voorzien van een USB oplaadpunt voor uw Smartphone of Tablet!Door de positie van het vliegwiel voorraan, zorgt deze crosstrainer voor een zeer aangename en vlotte beweging.De display is voorzien van 5 weerstandsprofielen alsoo..
1,199.00€
Ex Tax:990.91€
Brand: Finnlo
De Finnlo Endurance IV is de loopband voor de startende en de getrainde loper! Dankzij de motor van 2,5 PK continu vermogen kan deze loopband intensief worden gebruikt. Hierdoor is deze loopband zeer geschikt voor het betere thuisgebruik. De Finnlo Endurance IV maakt gebruik van een loopoppe..
1,699.00€
Ex Tax:1,404.13€
Brand: Finnlo
Finnlo EXUM III Ergometer thuis revalideren was nog nooit zo makkelijk!De Finnlo Exum is een van de best verkopende ergometers van Finnlo. Dit komt door het unieke ontwerp, de vele mogelijkheden en het uiterst stabiele frame. Dit alles zorgt er voor dat de Finnlo Exum geschikt is voor iedere geb..
599.00€
Ex Tax:495.04€
Brand: Finnlo
Finnlo HALTERSTATION Het Finnlo Halterstation is de perfecte uitbouw van de Finnlo schuine bank. Met elkaar maken zij een veelvoudige training met vrije gewichten mogelijk. Tevens is deze los te gebruiken als squat stand.Geschikt voor bankdrukken en squats. 14x in hoogte verstelbaar..
279.00€
Ex Tax:230.58€
Brand: Finnlo
Deze fraaie serie professionele fitnessapparatuur kenmerkt zich door een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Aan alle eisen voor professioneel gebruik wordt voldaan, tegen een scherpe prijs. Vaak betaalt u het dubbele voor soortgelijke fitnessapparatuur.Dit is een zelfgenererende elliptical,..
3,090.00€
Ex Tax:2,553.72€
Brand: Finnlo
De finnlo maximum ergometer is de absolute topper in zijn segment en perfect voor intensief thuisgebruik en professioneel gebruik en staat voor kwaliteit tegen een scherpe prijs daar men voor soortgelijk professioneel apperatuur al vaak het dubelle betaald.  Met zijn zware constructie van 53kg en ho..
1,799.00€
Ex Tax:1,486.78€
Brand: Finnlo
De Finnlo Maximum FT2 behoort werkelijk tot de top van de functional trainers!De FT2 is voorzien van twee gewichtsblokken, elk van 68 kg, goed voor samen 136 kg aan trainingsgewicht! De FT2 combineert daarnaast de mogelijkheden van een smith machine met een crossover. Deze homegym maakt gebruik ..
4,999.00€
Ex Tax:4,131.40€
Brand: Finnlo
De finnlo maximum ligfiets is de absolute topper in zijn segment en perfect voor intensief thuisgebruik en professioneel gebruik en staat voor kwaliteit tegen een scherpe prijs daar men voor soortgelijk professioneel apperatuur al vaak het dubelle betaald.  Met zijn zware constructie van 66kg en hoo..
2,494.00€
Ex Tax:2,061.16€
Brand: Finnlo
Deze fraaie serie professionele fitnessapparatuur kenmerkt zich door een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding in het professioneel segment. Aan alle eisen voor professioneel gebruik wordt voldaan, tegen een scherpe prijs. Vaak betaalt u het dubbele voor soortgelijke professioneel fitnessapparatuur..
3,999.00€
Ex Tax:3,304.96€
Showing 13 to 24 of 39 (4 Pages)