Menu
Your Cart

Finnlo Aquon Evolution

Finnlo Aquon Evolution
Finnlo Aquon Evolution
Finnlo Aquon Evolution
Our choice
Finnlo Aquon Evolution
Finnlo Aquon Evolution
Finnlo Aquon Evolution
Finnlo Aquon Evolution
 • Stock: In Stock
 • Brand: Finnlo
 • Weight: 52.00kg
 • Dimensions: 240.00cm x 60.00cm x 90.00cm
 • EAN: 4005251370502
€1,199.00
Ex Tax: €990.91

Available Options

Bij het ontwerp van de Finnlo Aquon Evolution werd enkel gekozen voor kwaliteitsmaterialen. Dit is te merken aan het soepele verloop van het railsysteem. Bij dit railsysteem heeft Finnlo gekozen voor hoogwaardig aluminium. Dit railsysteem is op zijn beurt bevestigd aan het basisframe vervaardigd uit hoogwaardig staal.

 

Ondanks dat er gekozen werd voor zwaardere en stevigere materialen heeft de vormgeving van het toestel er niet onder geleden. In tegenstelling zelfs. De Finnlo Aquon Evolution is ontworpen met oog voor een strak design zodat dit toestel in iedere huiskamer past!

 

Ook aan de afwerking is veel zorg besteed. Zo heeft Finnlo er bij de Aquon Evolution voor gekozen om het zitje ergonomisch te vormen aan de anatomie van de bilspieren. De voetsteunen en de bijbehorende voetriemen zijn comfortabel en zorgen er voor dat de houding die de gebruiker aanneemt tijdens de roeibeweging zeer natuurlijk is.

 

Finnlo maakt gebruik van een Magnetic-Air weerstandsysteem, een combinatie van zowel een lucht als magnetisch weerstandsysteem. De combinatie van deze twee weerstanden is na jarenlang onderzoek als beste uit de bus gekomen. Deze combinatie zorgt er voor dat de ervaring zo realistisch mogelijk aanvoelt en zo het dichtste aanleunt bij het echte roeien. Het luchtsysteem zorgt hierbij voor een prettige trainingsbeleving en de magneten kunnen worden ingezet voor nog meer trainingsweerstand. De weerstand wordt vervolgens geheel automatisch voor je geregeld door de trainingscomputer.

 

De trainingscomputer van de Finnlo Aquon Evolution is modern en heeft een ruim scala aan trainingsmogelijkheden. De display is groot en geeft u in een oogopslag een goed overzicht op alle trainingsinformatie. Je kan vervolgens kiezen uit tal van programma's om je trainingen nog effectiever te maken om je doelstellingen te behalen. Bovendien heeft Spirit ook hier opnieuw gekozen om de computerconsole een strakke vormgeving te geven. 

 

Naast de ongekende hoeveelheid aan trainingsmogelijkheden en de uitmuntende kwaliteit van de roeier biedt de Aquon Evolution je ook veel comfort

 

De roeitrainer is tevens opklapbaar, zo bespaar je veel ruimte. Dankzij de transportwieltjes kan je de Aquon Evolution  roeier makkelijk verplaatsen.

Het opbergmechanisme dat deze roeier hanteert is de beste op de markt!

 Ook is de afstand tussen de pedalen bijzonder klein, hier heeft Finnlo voor gekozen om het zo realistisch mogelijk te houden.

De Finnlo Aquon Evolution is uitermate geschikt voor intensief thuisgebruik.

 

Kom deze steeds vrijblijvend uittesten in onze toonzaal.

 

Een korte samenvatting van de Finnlo Aquon Evolution:

 • Display met 11 trainingsprogramma's
 • Magnetisch instelbaar met 16 weerstandsniveau's
 • Hartslagontvanger ingebouwd (borstband optioneel)
 • Maximaal gebruikersgewciht: 150kg
 • Afmetingen toestel: L240 x B60 x H90 cm
 • Afmetingen opgeklapt: L130 x B60 x H170 cm
Product Details
MerkFinnlo
Number programs11
Number users4
number heart rate controlled programs3
heart rate measurementChest strap (5kHz)
Chest strap suppliedNo
DisplayLCD
BluetoothNo
AppsNo
Tablet holderNo
UseHome use
Warranty3 year
Users weight150kg
Foldableyes
Transport wheelsyes
Adjustable pedalsYes
Resistance systemAir + magnetic
Resistance levels16
Rail lenght135cm
Railsone
Seat Height33cm
Measurements folded130x76x120cm

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
FREE DELIVERY
24/7
2-4 DAY DELIVERY
QUALITY GUARANTY