Menu
Your Cart

CARDIO

Brand: Finnlo
Ideaal voor roeitrainingen bij je thuis! De Finnlo Aquon Water Glide roeimachine is gemaakt voor het betere thuisgebruik! Het stevige frame zorgt voor voldoende stabiliteit tijdens intense roeitrainingen. Daarnaast is deze roeitrainer ontworpen om een maximaal gebruikersgewicht van 150 kg te..
1,199.00€
Ex Tax:990.91€
Brand: Finnlo
Deze nieuwe crosstrainer van Finnlo met moderne display is nu ook voorzien van een USB oplaadpunt voor uw Smartphone of Tablet!Door de positie van het vliegwiel voorraan, zorgt deze crosstrainer voor een zeer aangename en vlotte beweging.De display is voorzien van 5 weerstandsprofielen alsoo..
1,199.00€
Ex Tax:990.91€
Brand: Finnlo
De Finnlo Endurance IV is de loopband voor de startende en de getrainde loper! Dankzij de motor van 2,5 PK continu vermogen kan deze loopband intensief worden gebruikt. Hierdoor is deze loopband zeer geschikt voor het betere thuisgebruik. De Finnlo Endurance IV maakt gebruik van een loopoppe..
1,699.00€
Ex Tax:1,404.13€
Brand: Finnlo
Finnlo EXUM III Ergometer thuis revalideren was nog nooit zo makkelijk!De Finnlo Exum is een van de best verkopende ergometers van Finnlo. Dit komt door het unieke ontwerp, de vele mogelijkheden en het uiterst stabiele frame. Dit alles zorgt er voor dat de Finnlo Exum geschikt is voor iedere geb..
599.00€
Ex Tax:495.04€
Brand: Finnlo
Deze fraaie serie professionele fitnessapparatuur kenmerkt zich door een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Aan alle eisen voor professioneel gebruik wordt voldaan, tegen een scherpe prijs. Vaak betaalt u het dubbele voor soortgelijke fitnessapparatuur.Dit is een zelfgenererende elliptical,..
3,090.00€
Ex Tax:2,553.72€
Brand: Finnlo
De finnlo maximum ergometer is de absolute topper in zijn segment en perfect voor intensief thuisgebruik en professioneel gebruik en staat voor kwaliteit tegen een scherpe prijs daar men voor soortgelijk professioneel apperatuur al vaak het dubelle betaald.  Met zijn zware constructie van 53kg en ho..
1,799.00€
Ex Tax:1,486.78€
Brand: Finnlo
De finnlo maximum ligfiets is de absolute topper in zijn segment en perfect voor intensief thuisgebruik en professioneel gebruik en staat voor kwaliteit tegen een scherpe prijs daar men voor soortgelijk professioneel apperatuur al vaak het dubelle betaald.  Met zijn zware constructie van 66kg en hoo..
2,494.00€
Ex Tax:2,061.16€
Brand: Finnlo
Deze fraaie serie professionele fitnessapparatuur kenmerkt zich door een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding in het professioneel segment. Aan alle eisen voor professioneel gebruik wordt voldaan, tegen een scherpe prijs. Vaak betaalt u het dubbele voor soortgelijke professioneel fitnessapparatuur..
3,999.00€
Ex Tax:3,304.96€
Finnlo Maximum Speed Bike CRT Finnlo Maximum Speed Bike CRT
Our choice
Brand: Finnlo
De spinningbike voor de gevorderde of beginner De Finnlo Maximum Speed Bike CRT is de nieuwste spinfiets binnen het assortiment van Finnlo! Dit nieuwe model is voorzien van een strakker ontwerp en een robuuster frame. Hierdoor kan da Finnlo Maximum Speed Bike CRT de meest intensieve trainingsess..
1,099.00€
Ex Tax:908.26€
Brand: Finnlo
Deze spinningbike van Finnlo Maximum is geschikt voor professioneel gebruik en door zijn magnetische weestand gaat deze uitermate soepel.Zadel en stuur zijn zeer nauwkeurig instelbaar, zowel horizontaal als verticaal.  Ook perfect geschikt voor intensief thuisgebruik. Vliegwie..
1,899.00€
Ex Tax:1,569.42€
Brand: Finnlo
De Speed Bike CRS II van Finnlo is een uitstekende spinningbike voorzien van een uiterst stille V-riem aandrijving en een vliegwiel van wel 22kg! Ook is dit model uitgerust met een computer die alle waardes weergeeft tijdens de training.Het stuur alsook het zadel zijn micro verstelbaar z..
899.00€
Ex Tax:742.98€
Brand: Finnlo
Maak kennis met de vernieuwde loopbanden van Finnlo. De Finnlo Technum IV heeft recent qua design en technische snufjes een hele metamorfose ondergaan. Simpelweg een geweldige loopband met uitstekende specificaties aan een uitstekende prijs!  De Finnlo Technum IV is voorzien van een ruim loo..
1,099.00€
Ex Tax:908.26€
Showing 25 to 36 of 117 (10 Pages)