Menu
Your Cart

CARDIO

Brand: Finnlo
Finnlo Aquon Competition Zoek de grenzen op met de Finnlo Aquon Competition roeimachine! De ketting- en terugtrek technologie maakt deze robuuste roeimachine van topkwaliteit extreem duurzaam, terwijl de directe krachtoverbrenging zorgt voor een nog realistischer roei-ervaring. De ingebouwde..
€1,199.00
Ex Tax:€990.91
Finnlo Aquon Evolution Finnlo Aquon Evolution
Our choice
Brand: Finnlo
Bij het ontwerp van de Finnlo Aquon Evolution werd enkel gekozen voor kwaliteitsmaterialen. Dit is te merken aan het soepele verloop van het railsysteem. Bij dit railsysteem heeft Finnlo gekozen voor hoogwaardig aluminium. Dit railsysteem is op zijn beurt bevestigd aan het basisframe vervaardigd uit..
€1,199.00
Ex Tax:€990.91
Brand: Finnlo
Deze Aquon Pro Plus roeitrainer is het parade paardje van de Finnlo roeitrainers! Dit eersteklas roeitoestel heeft alles om je  soepel, stevig en effectief te laten trainen van beginner tot topsporter! Dit is het roeitoestel voor gebruikers die absoluut het beste eisen van hun roeier. De handgre..
€1,599.00
Ex Tax:€1,321.49
Brand: Finnlo
Unieke trainingen in een knap design!Deze roeitrainer van Finnlo maakt gebruik van waterweerstand. Dit wilt zeggen dat de weerstand geregeld wordt door de tank achteraan de roeitrainer te vullen met water. Vervolgens kan u eenvoudig de weerstand aanpassen op de tank. U kunt kiezen uit vier versc..
€1,699.00
Ex Tax:€1,404.13
Brand: Finnlo
Ideaal voor roeitrainingen bij je thuis! De Finnlo Aquon Water Glide roeimachine is gemaakt voor het betere thuisgebruik! Het stevige frame zorgt voor voldoende stabiliteit tijdens intense roeitrainingen. Daarnaast is deze roeitrainer ontworpen om een maximaal gebruikersgewicht van 150 kg te..
€1,399.00
Ex Tax:€1,156.20
Brand: Finnlo
Deze nieuwe crosstrainer van Finnlo met moderne display is nu ook voorzien van een USB oplaadpunt voor uw Smartphone of Tablet!Door de positie van het vliegwiel voorraan, zorgt deze crosstrainer voor een zeer aangename en vlotte beweging.De display is voorzien van 5 weerstandsprofielen alsoo..
€1,299.00
Ex Tax:€1,073.55
Brand: Finnlo
De Finnlo Endurance IV is de loopband voor de startende en de getrainde loper! Dankzij de motor van 2,5 PK continu vermogen kan deze loopband intensief worden gebruikt. Hierdoor is deze loopband zeer geschikt voor het betere thuisgebruik. De Finnlo Endurance IV maakt gebruik van een loopoppe..
€1,799.00
Ex Tax:€1,486.78
Brand: Finnlo
Finnlo EXUM III Ergometer thuis revalideren was nog nooit zo makkelijk!De Finnlo Exum is een van de best verkopende ergometers van Finnlo. Dit komt door het unieke ontwerp, de vele mogelijkheden en het uiterst stabiele frame. Dit alles zorgt er voor dat de Finnlo Exum geschikt is voor iedere geb..
€649.00
Ex Tax:€536.36
Brand: Finnlo
Deze fraaie serie professionele fitnessapparatuur kenmerkt zich door een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding in het professioneel segment. Aan alle eisen voor professioneel gebruik wordt voldaan, tegen een scherpe prijs. Vaak betaalt u het dubbele voor soortgelijke professioneel fitnessapparatuur..
€3,999.00
Ex Tax:€3,304.96
Finnlo Maximum Speed Bike CRT Finnlo Maximum Speed Bike CRT
Our choice
Brand: Finnlo
De spinningbike voor de gevorderde of beginner De Finnlo Maximum Speed Bike CRT is de nieuwste spinfiets binnen het assortiment van Finnlo! Dit nieuwe model is voorzien van een strakker ontwerp en een robuuster frame. Hierdoor kan da Finnlo Maximum Speed Bike CRT de meest intensieve trainingsess..
€1,199.00
Ex Tax:€990.91
Brand: Finnlo
Deze spinningbike van Finnlo Maximum is geschikt voor professioneel gebruik en door zijn magnetische weestand gaat deze uitermate soepel.Zadel en stuur zijn zeer nauwkeurig instelbaar, zowel horizontaal als verticaal.  Ook perfect geschikt voor intensief thuisgebruik. Vliegwie..
€1,899.00
Ex Tax:€1,569.42
Brand: Finnlo
Finnlo Speedbike CRS3 Regent het, sneeuwt het of wordt er een nieuwe storm aangekondigd? En wil je toch door je fietsroutine heen? De Finnlo Speedbike CRS3 met zijn sportieve design is precies wat je nodig hebt. De belastbaarheid van maar liefst 150 kg en het intuïtieve LCD-display maken het..
€999.00
Ex Tax:€825.62
Showing 25 to 36 of 123 (11 Pages)