Menu
Your Cart

Body Solid

Brand: Body Solid
De Pro Dual Ab & Back Machine is gemaakt om je "core" spieren te versterken. Deze spieren zijn essentieel voor een correcte lichaamshouding en zijn van belang bij het beoefenen van verschillende sporten. De buikspieren en onderrug voldoende trainen is dus essentieel! Dit toestel is eenvoudig te ver..
€2,895.00
Ex Tax:€2,392.56
Brand: Body Solid
De bovenarm is samengesteld uit twee grote spiergroepen: biceps en triceps, en om sterke en harmonieuse armen te hebben, is het belangrijk om de twee spiergroepen trainen. Dit professioneel toestel zorgt ervoor dat u begeleid wordt tijdens het uitvoeren van de oefening om zo altijd correct te kunne..
€2,995.00
Ex Tax:€2,475.21
Brand: Body Solid
Deze Functional Trainer met zijn dubbele katrollen biedt U zeer veel mogelijkheden op een beperkte oppervlakte. Heel wat oefeningen zijn mogelijk door de hoek in verschillende posities te zetten (18 mogelijkheden). Doordat de katrollen volledig kunnen draaien geeft dit meer vrijheid in de oefenigne..
€2,550.00
Ex Tax:€2,107.44
Brand: Body Solid
Met dit Pro Dual apparaat kan u de binnenkant en de buitenkant van de beenspieren verstevigen. De rugleuning is in 9 posities verstelbaar zodat het voor iedereen toegankelijk is. De durafirm kussens zorgen voor een stevige maar comfortabele houding. Ideaal als U niet de ruimte heeft om 2 apparte t..
€3,150.00
Ex Tax:€2,603.31
Brand: Body Solid
Deze Pro Dual Leg & Calf Press Machine is uitermate geschikt voor het trainen van de quadriceps en kuiten op een comfortabele manier met zijn steekgewichten. De rugleuning is volledig instelbaar zodat iedereen de perfecte positie kan bepalen. Ook kan men hier met de juiste techniek hamstrings op t..
€3,275.00
Ex Tax:€2,706.61
Brand: Body Solid
De Body Solid Pro Dual Line Leg Extension & Leg Curl is een toestel uit de Pro Dual Line van Body Solid. Deze toestellen zijn van uitzonderlijk sterke kwaliteit. De afmetingen zijn zeer compact waardoor deze toestellen op vrijwel elke locatie te plaatsen zijn. Voor hotels, Fysiopraktijken, kleine ..
€2,995.00
Ex Tax:€2,475.21
Brand: Body Solid
De rugleuning is instelbaar (20 posities) om zich gemakkelijk aan te passen aan alle trainingen.Deze kan dus volledig aangepast worden naar u wens: van een vlak bankje tot een volledig rechte bank.De multi-grepen bieden verschillende hoeken om meer oefen mogelijkheden te creëren en verschillende del..
€3,195.00
Ex Tax:€2,640.50
Brand: Body Solid
Met deze Pro Dual Pec & Real Delt Machine kan je de isolatieoefening voor de borstspieren heel correct uitvoeren door de 5 verschillende instelbare start posities. Ook voor de achterkant van de schouders is dit toestel perfect! Deze spiergroep wordt vaak vergeten of overgeslagen maar is zeker belan..
€2,895.00
Ex Tax:€2,392.56
Brand: Body Solid
Dit toestel uit de Pro Dual lijn van Body-solid kan professioneel ingezet worden. Uitermate duurzaam en stevig opgebouwd! Met dit toestel kan je de borstspieren alsook de rugspieren trainen met standaard een gewichtsblok van 95kg en heel wat verstelmogelijkheden wat dit toestel voor iedere persoon ..
€3,394.99
Ex Tax:€2,805.78
Brand: Body Solid
Met dit opslagrek kan je al je dumbells mooi opbergen zodat je ze altijd bij de hand hebt!Het is een zeer stevige 2-lagen constructie met 140cm ruimte voor halters in te leggen. Let op: Dumbells niet inbegrepen.Solide frame. 2 lagen rek voor opbergen dumbells. Afmetingen halte..
€315.00
Ex Tax:€260.33
Brand: Body Solid
De Body-Solid Lat Pulldown is een uitstekende en zeer welkome toevoeging aan het Body-Solid assortiment. De Pro Lat Pulldown staat voor kwaliteit en is perfect voor rug, triceps en biceps trainingen en kan zelf professioneel ingezet worden.Technologie zonder veranderingen aan kabels maakt het z..
€925.00
Ex Tax:€764.46
Brand: Body Solid
Fitness coaches over heel de wereld zweren bij deze BodySolid Roman Chair / Back Hyperextension voor zijn ongeëvenaard effect bij de ontwikkeling van de buikspieren, de zijdelingse en onderrugspieren, de bovenbenen en hamstrings. Dit toestel bied u een maximaal comfort op een veilige manier.Dikke Du..
€375.00
Ex Tax:€309.92
Showing 73 to 84 of 130 (11 Pages)