Menu
Your Cart

Body Solid

Brand: Body Solid
Dit toestel is voornamelijk geschikt voor het trainen van biceps en triceps maar mits wat creativiteit biedt het nog veel meer mogelijkheden. De 2 pulleys boven en beneden aan het toestel zorgen ervoor dat er veel oefeningen kunnen uitgevoerd worden met het vrije kabelgevoel. De stevige staalconstr..
€2,795.00
Ex Tax:€2,309.92
Brand: Body Solid
Voor het versterken van de borstspieren is deze chest press het perfecte toestel! Door de multi-grip handvaten zijn er verschillende mogelijkheden om de oefening uit te voeren.Het zitje en de rugleuning zijn beide ook verstelbaar voor iedere persoon. Deze series II heeft een verbeterde ergonomie teg..
€2,850.00
Ex Tax:€2,355.37
Brand: Body Solid
Bij vrouwen is een Inner & Outher thigh toestel vaak één van de favoriete oefeningen. Omdat de buiten-en binnenkant van de benen hierdoor enorm verstevigd kunnen worden. Met deze vernieuwde II series is het mogelijk om beide bewegingen uit te voeren en heb je dus geen 2 verschillende toestellen mee..
€2,795.00
Ex Tax:€2,309.92
Brand: Body Solid
Deze vernieuwde lat pulley van de Body-solid II series werkt met 2 onafhankelijke kabelsystemen wat de mogelijkheden enorm vergroot! Zo kan je bijvoorbeeld de bewegingen ook apart uitvoeren en zijn er meer oefeningen mogelijk. De zware constructie van het frame maken dit toestel ook professioneel i..
€2,795.00
Ex Tax:€2,309.92
Brand: Body Solid
Dit is de vernieuwde versie van de Pro Club Leg Extension en heeft daarmee een vernieuwd design en aangepaste ergonomie. De gewichtsblok volledig weggewerkt door de afschermkappen wat het toestel veiliger maakt en meer uitstraling geeft. Deze is full commercial rated en kan ingezet worden voor profe..
€2,925.00
Ex Tax:€2,417.36
Brand: Body Solid
Deze horizontale leg press van body-solid geeft de gebruiker de mogelijkheid om zijn beenspieren volledig te ontwikkelen met behulp van een eenvoudig te bedienen weight-stack. Ook is uiteraard de rugleuning instelbaar wat het voor gebruikers van iedere lengte interessant maakt! De zeer stevige staa..
€3,095.00
Ex Tax:€2,557.85
Brand: Body Solid
Met deze vernieuwde Multi Press kunnen de borstspieren alsook de schouders stevig getraind worden met het gemak van steekgewichten. Net zoals bij de vorige generatie multi press heb je meerdere handgrepen die mogelijk zijn en kan je het zitje volledig verstellen zodat er meerdere hoeken ingesteld k..
€2,995.00
Ex Tax:€2,475.21
Brand: Body Solid
Dit toestel van de Series II van body-solid biedt eigenlijk 2 mogelijkheden. De borstspieren kunnen getraind worden alsook de rugspieren door de verstelbare armen in de juiste positie te zetten. Aangezien dit een Series II toestel is, is er gekozen voor een mooie afwerking rond de gewichtsblok wat ..
€2,995.00
Ex Tax:€2,475.21
Brand: Body Solid
De vernieuwde Pro Club Series II heeft nu ook een seated leg curl in het assortiment. Met dit toestel kunnen de hamstrings getraind worden. Ook hier is alles volledig instelbaar. Zo kan de rugleuning aangepast worden alsook de positie van de onderste schuimrol zodat deze net achter de enkels kan ge..
€2,945.00
Ex Tax:€2,433.88
Brand: Body Solid
Verstevig je schouders met deze vernieuwde shoulder press van body-solid. Dit toestel is eenvoudig te bedienen via steekgewichten, en met de verstelbare zit bepaald je de startpositie van de oefening. De vernieuwde Series II heeft een vernieuwde ergonomie en de gewichtsblok is mooi weggewerkt.S..
€2,645.00
Ex Tax:€2,185.95
Brand: Body Solid
Deze Shoulder Press kan zonder problemen professioneel ingezet worden. Het zware stalen frame en de hoogwaardige metalic coating zorgen voor de nodige stabiliteit en afwerking. Het toestel is instelbaar voor iedere gebruiker en met de dikke durafirm kussens ook comfortabel. De verlengde handvaten g..
€2,495.00
Ex Tax:€2,061.98
Brand: Body Solid
Het Triceps Down Machine van de pro club line maakt het mogelijk om op een comfortabele manier de triceps te trainen aan de hand van steekgewichten. Het zitje is instelbaar zodat het voor iedere gebruiker past. De hoek die gekozen is om naar benede te duwen is zo gekozen dat de schouders niet te h..
€2,495.00
Ex Tax:€2,061.98
Showing 61 to 72 of 130 (11 Pages)