Menu
Your Cart

Body Solid

Brand: Body Solid
Deze leg press heeft een hoek van 45 graden en is geschikt voor professioneel gebruik. Ook is deze om te vormen tot een hack squat wat de mogelijkheden van de training nog verder uitbreiden! De rugleuning kan worden verzet zodat ook hier een andere hoek kan gekozen worden. De leg press is voorzien ..
€2,725.00
Ex Tax:€2,252.07
Brand: Body Solid
De uitzonderlijk sterke structuur in combinatie met de gemakkelijke, comfortabele DuraFirm kussens bieden de ideale posities voor lichaam.Deze horizontale leg press met een gewichtsblok van 95 kg heeft een 2 op 1 overbrenging waardoor u tot tot 190 kg weerstand duwen kan. Belangrijk te weten is ook ..
€2,725.00
Ex Tax:€2,252.07
Brand: Body Solid
Een pulley apparaat (hoog en laag) is een belangrijk onderdeel van elke trainingszaal. Het traint de rug- armen- en schouderspieren.Dit toestel is ergonomisch ontworpen zodat de rug en de schouderspieren perfect geïsoleerd worden.De pulleybar is extra lang zodat meerdere grepen mogelijk zijn.De gece..
€2,525.00
Ex Tax:€2,086.78
Brand: Body Solid
Wanneer u als doel hebt om gespierde benen en sterkere kniegewrichten te krijgen of te onderhouden is deze professionele Leg Extension iets voor jou !Dit is een echt professioneel toestel met een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Het ergonomische zitvlak DuraFirm™ met rugsteun past voor elk..
€2,350.00
Ex Tax:€1,942.15
Brand: Body Solid
Dit professionele apparaat legt de lat erg hoog !De uitzonderlijk sterke structuur in combinatie met het gemakkelijke, comfortabele DuraFirm ™ biedt nauwkeurige biomechanische bewegingen.Deze Leg Curl Machine is uitgerust met een nieuwe technologie "SmoothGlide" en zorgt voor een vloeiende, vlotte b..
€2,350.00
Ex Tax:€1,942.15
Brand: Body Solid
Deze Multi Squat van professionele kwaliteit weegt maar liefst 160kg! Dit is het ideale toestel voor mensen die veel met een losse halterstang trainen en toch de veiligheid willen hebben om hun halterstang in te kunnen haken op de voorziene punten. Door de vele posities en verstelbare steunen kunn..
€1,695.00
Ex Tax:€1,400.83
Brand: Body Solid
Met de Multi-Hip Machine van de Pro Club Line is het mogelijk om op een veilige manier de dijen te verstevigen. Dit toestel beschikt over lange armen die je houvast bieden alsook een extra anti-slip platform. Door de vele instelmogelijkheden is dit toestel ook geschikt voor iedereen.Gewichtsblo..
€2,525.00
Ex Tax:€2,086.78
Brand: Body Solid
De Pro Club pec dec machine zorgt ervoor dat je de borstspieren op een geïsoleerde manier kan trainen. Vaak een heel goede aanvulling op de klassieke bench press zodat je de spieren ook op een andere manier kan belasten. Dit toestel beschikt standaard over een 95kg gewichtsblok en is volledig inste..
€2,695.00
Ex Tax:€2,227.27
Brand: Body Solid
De Rotary Torso van Body-Solid is ontworpen om op een comfortabele manier je "Core" spieren maximaal te kunnen trainen. Het verstevigen van rug-en buikspieren is essentieel voor een goede lichaamshouding. Door de vele instelmogelijkheden bepaal je zelf waar het begin en eindpunt van de beweging moe..
€2,725.00
Ex Tax:€2,252.07
Brand: Body Solid
Voor de rugspieren te trainen is de seated row van de pro club line ideaal. Het toestel is instelbaar wat het voor mensen van iedere lengte mogelijk maakt om hierop te trainen. De standaard gewichtsblok van 95kg zorgt voor voldoende trekkracht. De "multi angle" handvaten bieden meerdere grepen zod..
€2,495.00
Ex Tax:€2,061.98
Brand: Body Solid
Het trainen van buikspieren en onderrug was nog nooit zo eenvoudig! Door simpelweg de schuimrol in de juiste positie te zetten kan er met dit toestel onderrug alsook buikspieren getraind worden. Aan de hand van de gewichtsblok bepaal je zelf hoe zwaar je het wilt maken. Terwijl zorgen de dikke Dura..
€2,595.00
Ex Tax:€2,144.63
Body Solid Pro Club Series II Arm Curl Machine S2AC Body Solid Pro Club Series II Arm Curl Machine S2AC
New
Brand: Body Solid
Wil je een sterkere en grotere biceps? Dan is dit professioneel toestel hier uitermate geschikt voor! Door de stevige staalconstructie voelt het toestel zeer solide aan en door het zitje in de juiste positie in te stellen kan je de optimale hoek bekomen voor het trainen van de biceps. Door het Mult..
€2,545.00
Ex Tax:€2,103.31
Showing 49 to 60 of 130 (11 Pages)