Menu
Your Cart

Body Solid

Brand: Body Solid
Deze kleine schijvenstandaard is voorzien voor 50mm halterschijven. Een simpele maar stevige constructie die niet veel plaats inneemt!..
€79.00
Ex Tax:€65.29
Brand: Body Solid
Power Rack, een essentieel onderdeel van krachttraining, voor diegene die zwaar willen trainen zonder het gevoel van veiligheid te verliezen. Heeft een elektrostatisch aangebrachte poederlak afwerking die zorgt voor een beschermende laag tegen het afpellen, scherven en bekrassen van het toestel...
€765.00
Ex Tax:€632.23
Body Solid Powercenter Combo Bench GDIB46L
Our choice
Brand: Body Solid
De Body-Solid PowerCenter Combo Bench is een vlakke bank, incline, decline, shoulder bench, leg extension en leg curl in één machine. De halterschijven, halterstangen en sluitingen zijn optioneel verkrijgbaar.Belangrijke eigenschappen:Inclusief Leg Developer station FID Trainingsbank i..
€470.00
Ex Tax:€388.43
Brand: Body Solid
Preacher curls zijn essentieel voor het gelijkmatig opbouwen van spiermassa op de voorkant van de armen. Tijdens de oefening spreekt u zelfs de onderkant van de biceps aan om lange en ronde biceps te ontwikkelen. Door deze hellingshoek vermindert u tevens de druk op uw ellebogen en de onderrug.C..
€380.00
Ex Tax:€314.05
Brand: Body Solid
Met dit toestel van de Pro Club Line kan je de rugspieren verstevigen zonder deze te overbelasten. Door het tegengewicht van de gewichtsblok bepaal je zelf de weerstand en train je op je eigen niveau. Dit toestel wordt ook geregeld door kinesisten gebruikt aangezien je het toestel volledig op maat ..
€2,495.00
Ex Tax:€2,061.98
Brand: Body Solid
Met deze Curl machine van de Pro Club series van Body-Solid kan de biceps stevig getraind worden aan de hand van makkelijk te bedienen steekgewichten. Standaard beschikt dit toestel over een 95kg gewichtsblok. Ook is het zitje volledig verstelbaar dit maakt dat het voor iedere persoon correct in te..
€2,395.00
Ex Tax:€1,979.34
Brand: Body Solid
Deze Functional trainer van bijna 4 meter lang biedt heel veel mogelijkheden. Door middel van de 2 gewichtsblokken van 73kg zijn de mogelijkheden eindeloos.Iedereen weet dat een goede functional trainer veel toestellen kan vervangen waardoor het een toestel is wat zeker meer en meer  verkocht wo..
€3,795.00
Ex Tax:€3,136.36
Brand: Body Solid
Dit bankdruktoestel is structureel en biomechanisch ontworpen voor het intensive gebruik in een sportschool. Dit toestel speelt een cruciale rol in de ontwikkelingen van de borstspieren.Het toestel is erg comfortabel met hoge kwaliteit DuraFirm ™ kussens. Het uniek systeem met een kick-hendel laat j..
€2,350.00
Ex Tax:€1,942.15
Brand: Body Solid
Deze smith machine is geschikt voor professioneel gebruik, dat is te merken aan de zware constructie en de kwaliteit van kogellagers. Daardoor voelt de beweging steeds uitermate soepel en vlot.Deze is geschikt voor de olympische 50mm schijven en heeft meer dan voldoende posities om de stang weer..
€2,995.00
Ex Tax:€2,475.21
Brand: Body Solid
Deze functional trainer van de nieuwste generatie biedt alle mogelijkheden van de klassieke modellen maar dan in een veel compacter toestel. Het toestel beschikt over 2 gewichtsblokken van 75kg en door de volledige verstelbaarheid (met pop-pin systeem) van de armen is dit zeker een topper! De zware..
€3,495.00
Ex Tax:€2,888.43
Brand: Body Solid
Met deze incline press kan je nu ook de bovenkant van de borstspieren trainen. Dit is iets wat vaak vergeten word in de sportschool, maar zeker niet onbelangrijk. Wil je echt volume in je borstpieren krijgen is dit een ideal toestel! De zware frame constructie maakt dit toestel ook uitermate geschi..
€2,495.00
Ex Tax:€2,061.98
Brand: Body Solid
De Inner Or Outer Thigh van de Pro Club Line verstevingd de binnen of buitenkant van de beenspieren met het comfort van steekgewichten. Ook zorgen de dikke Durafirm kussens voor de nodige stevigheid. Met een eenvoudig pop-pin systeem kan de startpositie makkelijk ingesteld worden. Dit toestel kan ..
€2,695.00
Ex Tax:€2,227.27
Showing 37 to 48 of 130 (11 Pages)