Menu
Your Cart

Body Solid

Brand: Body Solid
Deze multigym voorziet u van een enorm aantal oefeningen voor het boven- en onderlichaam. Werk aan uw spierkracht en spiermassa, conditie en een superieur uithoudingsvermogen.Geschikt voor met 4 mensen tegelijk op te trainen! Dit toestel is professioneel inzetbaar.  Dit is inclusief de leg press..
€9,590.00
Ex Tax:€7,925.62
Brand: Body Solid
Deze bank is ideaal voor mensen die een kleine maar zeer stabiele bank zoeken voor het trainen met dumbells. De flat bench is niet verstelbaar maar biedt wel de comfortabele "Durafirm" kussens en is voorzien van transportrollen voor eenvoudig te verplaatsen.Stevige vlakke bank. Dikke Durafirm ..
€199.00
Ex Tax:€164.46
Brand: Body Solid
Deze stevige bank is ideaal voor iedereen die met gewichten wil trainen. De rugleuning alsook het zitvlak zijn beide verstelbaar!Door de schuimrollen aan de benen kan deze bank ook gebruikt worden voor buikspieren op te trainen.Stevige trainingsbank. Rugleuning en zitvlak instelbaar. ..
€349.00
Ex Tax:€288.43
Brand: Body Solid
Pro Club Line Vlakke Olympische Bank Dit is de basis van elke borstspier training. Deze bank is een uiterst comfortabele bank en staat garant voor veiligheidDuurzame dubbel genaaide DuraFirm™ bekleding 6 mm zinkplaat / sterk 3 posities rek Profielen extra versterkt structuur 5 x 7,5 cm. Alle 4..
€695.00
Ex Tax:€574.38
Brand: Body Solid
De Body-Solid Multi-Bank is de perfecte trainingspartner, erg veelzijdig, functioneel, compact, draagbaar en duurzaam. De bank vraagt geen montage en is klaar voor gebruik indien je de doos hebt geopend.U hebt de keuze uit zeven posities voor maximum flexibiliteit en comfort.Het 5 x 7,5 cm ovale bui..
€269.00
Ex Tax:€222.31
Brand: Body Solid
Deze bank die voorzien is van de Durafirm kussens, is zeer stabiel en is in verschillende posities in te stellen. De rugleuning in een 7tal verschillende posities en zelfs het zitje kan ook bijgesteld worden. Dit toestel kan nog worden uitgebreid met de optionele "Leg Developer" of de "Preacher Cur..
€459.00
Ex Tax:€379.34
Brand: Body Solid
Veiligheid en comfort verzekerd met deze mooie compacte bank. Deze bank heeft een eenvoudig te bedienen pop-pin systeem waarbij de rugleuning gemakkelijk kan versteld worden van vlak tot 90°. Het rug- en zitvlak zijn over de ganse lengte versterkt.Deze halterbank is speciaal ontwikkeld om te trainen..
€299.00
Ex Tax:€247.11
Brand: Body Solid
Speciaal voor het verstevigen van uw onderrug op een veilige en comfortabel manier. Met zijn 45 ° hoek, wordt uw training geoptimaliseerd.Uitschuifbare profielen en extra brede kussentjes garanderen dat dit toestel door iedereen kan gebruikt worden. De dubbel genaaide DuraFirm™ kussens bieden comfor..
€329.00
Ex Tax:€271.90
Brand: Body Solid
Pro Club Line Schuine Olympische BankDit is de basis van elke borstspier training. Deze bank is een uiterst comfortabele bank en staat garant voor veiligheid.Duurzame dubbel genaaide DuraFirm™ bekleding 6 mm zinkplaat / sterk 3 posities rek Profielen extra versterkt structuur 5 x 7,5 cm. Alle ..
€725.00
Ex Tax:€599.17
Brand: Body Solid
De twee belangrijkste oefeningen om de benen te trainen kunnen nu vanuit één comfortabele positie.Trek eenvoudigweg aan de grote veiligheidspin en verstel de arm tot een comfortabele startpositie. Ga zitten en plaats uw benen op de 20 cm brede rollen. Druk de arm naar beneden om de hamstrings te tra..
€545.00
Ex Tax:€450.41
Brand: Body Solid
De Leg Press & Hack Squat is het geschikte toestel om uw beenspieren met name de quadriceps en kuiten degelijk en explosief te trainen.Drie verschillende posities om de beweging te vergrendelen voorzien de gebruiker van controle, gemak en veiligheid tijdens de vele oefeningen die mogelijk zijn o..
€1,594.78
Ex Tax:€1,318.00
Brand: Body Solid
Professionele Vlakke Bank Press LVBPDoor dit unieke overbrengingssysteem kan je de natuurlijke weerstand beter aanvoelen en controleren.Dit toestel is ontworpen om kracht, gemak, veiligheid en zekerheid te bieden voor een efficiëntere training. Maximale belasting op borstspieren door uniek ontwerp. ..
€1,195.00
Ex Tax:€987.60
Showing 13 to 24 of 130 (11 Pages)