Menu
Your Cart

Best Fitness

Brand: Best Fitness
Deze bank is geschikt om buikspieren op te trainen. Het is een eenvoudig bankje maar biedt je we de mogelijkheid om op een comfortabele manier je buikspieroefeningen uit te voeren. Dit bankje is ook opklapbaar voor als het even uit de weg moet.Eenvoudig maar efffectieve buikspierbank. Mogelijkh..
€159.00
Ex Tax:€131.41
Brand: Best Fitness
Dit toestel combineert twee oefeningen in één. Het kan gebruikt worden als een buikspierbank maar evengoed kan je er de onderrug op trainen. De bovenste schuimrol is extra dik zodat hij voor beide oefeningen comfortabel kan gebruikt worden.  Trainen van buikspieren & onderrug. Klein en compac..
€185.00
Ex Tax:€152.89
Brand: Best Fitness
Deze Functional trainer is uniek aangezien hij maar één weight stack heeft en een compacte constructie wat de prijs interessant maakt! Hij is voorzien van een gewichtsblok van 86kg en door de 2 afzonderlijk in te stellen pulley's zijn de oefeningen eindeloos.  Compacte functional trainer. 1 g..
€895.00
Ex Tax:€739.67
Brand: Best Fitness
Voor mensen die vaak last hebben van rugklachten kan de inversion table een oplossing bieden. Het verlicht stress en pijn in de rug, zorgt voor betere flexibiliteit en heeft een solide basis. Geschikt voor mensen van verschillende lengtes door het instellen van de voetpositie.Verlichten van rug..
€269.00
Ex Tax:€222.31
Brand: Best Fitness
Deze Bench Press is prijs/kwaliteit zeer interessant. De rugleuning is verstelbaar in verschillende hoeken en hij heeft een brede greep! Geschikt voor halterstangen van 180cm en meer. Ook voorzien van een "Leg Developer" voor het trainen van de beenspieren."Wide Grip" Bench Press. Rugleuning i..
€329.00
Ex Tax:€271.90
Brand: Best Fitness
Deze Vertical Knee Raise of Power Tower is uitermate geschikt voor thuisgebruik. Met behulp van eigen lichaamsgewicht kan men zichzelf optrekken en de onderkant van buikspieren trainen. Ook is er de mogelijk om borst te trainen door te pompen op het onderste gedeelte van het frame alsook "dips" uit..
€259.00
Ex Tax:€214.05
Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)