Menu
Your Cart

Training accessoiries

Brand: Flow Fitness
Benieuwd hoe het is gesteld met je gezondheid? Stap dan op de Bluetooth Body Analyser. Deze digitale weegschaal berekent niet alleen je gewicht, maar ook je BMI, vetpercentage, botdichtheid, spiermassa en BMR.   Het enige wat je moet doen is de weegschaal koppelen aan de Flow Fit Scan app. Via bl..
€89.90
Ex Tax:€74.30
Brand: Flow Fitness
Op zoek naar een digitale weegschaal die alles tot in detail bijhoudt? Dan is de bluetooth smart weegschaal precies wat je zoekt.   Het berekent niet alleen je gewicht, maar meet bijvoorbeeld ook je BMI. Door de weegschaal te koppelen aan de E-care-app op je smartphone worden alle gegevens nauwke..
€49.90
Ex Tax:€41.24
Brand: Flow Fitness
Heeft u last van hoofdpijn, rugklachten of pijn in de nek? Dan is de Neck Massager van Flow Fitness hét ultieme medicijn.   Dit nekkussen vormt zich naar uw nek en laat pijnklachten met behulp een rustgevende massage als sneeuw voor de zon verdwijnen. U kunt het nekmassagekussen instellen in twee..
€79.90
Ex Tax:€66.03
Brand: Tunturi
De foam roller kan gebruikt worden voor bepaalde stabiliteits oefeningen, flexibiliteit alsook voor massage.Deze foam roller is 91cm lang...
€35.00
Ex Tax:€28.93
Brand: Muscle Power
Foamrollers zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de revalidatie en topsport. De foamroller wordt gebruikt voor zelf-massage.Deze foamroller heeft een fijne noppen-structuur die goed hard aanvoelt. Door het rollen verwijdert het de knopen en verklevingen en zal de flexibiliteit van de sp..
€29.90
Ex Tax:€24.71
Brand: Harbinger
Opdruksteunen (ongekende kwaliteit)Train de boven- en armspieren nog beter met deze opdruksteunenDoor de steunen (opdruksteunen) is het mogelijk de oefeningen zwaarder en beter uit te voeren, tevens ontlasten deze steunen de polsen...
€26.90
Ex Tax:€22.23
Brand: DVD
Het wordt tijd dat u de Insanity® uitdaging aanneemt. Het is tijd om te stoppen met alleen maar dromen van een strak en getraind lichaam, het is tijd om er echt wat aan te gaan doen. Insanity® is een echte uitdaging, waarschijnlijk de zwaarste workout die ooit op dvd werd uitgebracht. Er is een ..
€34.90
Ex Tax:€28.84
Brand: DVD
Het wordt tijd dat u de Insanity® uitdaging aanneemt. Het is tijd om te stoppen met alleen maar dromen van een strak en getraind lichaam, het is tijd om er echt wat aan te gaan doen. Insanity® is een echte uitdaging, waarschijnlijk de zwaarste workout die ooit op dvd werd uitgebracht.  Er is een me..
€69.90
Ex Tax:€57.77
Brand: Inspire
Inspire SCS-LE Leg Extension / Curl AttachmentThe Inspire SCS-LE Leg Extension / Leg Curl Attachement is exclusively for the Inspire SCS-WB Weight Bench and provides a convenient way to perform both leg extensions and lying leg curls...
€229.00
Ex Tax:€189.26
Brand: Finnlo
De Finnlo Autark legpress zorgt voor een uitgebreide training van het onderlichaam en is voorzien van een zwaar basisframe met extra grote voetplaat.Door extra aandacht te schenken aan het onderlichaam (bovenbenen en kuiten) krijgt u niet alleen een betere fysiek met meer verhouding tussen de sp..
€499.00
Ex Tax:€412.40
Brand: Muscle Power
Dit zijn Olympische sluitveren die ervoor zorgen dat de gewichten mooi op hun plaats blijven en dus zeker niet van je Olympische halterstang schijven (50mm)Prijs is per paar...
€7.50
Ex Tax:€6.20
Brand: Muscle Power
Hoge kwaliteit Power BandsDe MP1401 Power bands hebben veel toepassingsmogelijkheden. Veel personal trainers en andere sportbegeleiders zetten de power bands veellvuldig in om oefeningen lichter te maken. Zo kun je de power band gebruiken om pull-ups lichter te maken. Ook kun je de power band ge..
€14.50
Ex Tax:€11.98
Showing 13 to 24 of 36 (3 Pages)