Menu
Your Cart

Treadmill

Brand: Bowflex Model: Bowflex BXT226 Results Series Loopband
Boek ongelooflijke resultaten met de Bowflex BXT226 Results Series loopband! Deze loopband is specifiek samengesteld op basis van verschillende onderzoeken en studies, om zo de ideale loopband voor iedereen te creëren! Dankzij het MAX-Training principe, dat ook terug te vinden is op de Bowflex Max ..
2,199.00€
Brand: Bowflex Model: Bowflex BXT326 Results Series Loopband
Een krachtige motor met een stijlvol design! Met deze korte zin valt de Bowflex BXT326 loopband samen te vatten. Bowflex heeft er voor gekozen om bij de BXT326 gebruik te maken van een motor die een 4 pk continu vermogen levert! Doordat deze loopband over een zwaardere motor beschikt, is deze loopb..
2,599.00€
Brand: Evo Cardio Model: Evocardio Air Runner ARUN100
De Unieke Air Runner van EvoCardio biedt een unieke trainingservaring. Voel de vrijheid van deze volledig handmatige loopband tijdens het rennen of lopen op het unieke gebogen loopvlak waarop u de motor bent.   U hoeft niet op een knop te drukken en te wachten tot de loopband sneller gaat. Naarm..
4,995.00€
Brand: Finnlo Model: Finnlo Endurance IV
De Finnlo Endurance IV is de loopband voor de startende en de getrainde loper! Dankzij de motor van 2,5 PK continu vermogen kan deze loopband intensief worden gebruikt. Hierdoor is deze loopband zeer geschikt voor het betere thuisgebruik.   De Finnlo Endurance IV maakt gebruik van een loopoppervla..
1,699.00€
Brand: Finnlo Model: Finnlo Maximum Loopband
Deze fraaie serie professionele fitnessapparatuur kenmerkt zich door een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding in het professioneel segment. Aan alle eisen voor professioneel gebruik wordt voldaan, tegen een scherpe prijs. Vaak betaalt u het dubbele voor soortgelijke professioneel fitnessapparatuur..
3,999.00€
Brand: Finnlo Model: Finnlo Technum IV
Maak kennis met de vernieuwde loopbanden van Finnlo. De Finnlo Technum IV heeft recent qua design en technische snufjes een hele metamorfose ondergaan. Simpelweg een geweldige loopband met uitstekende specificaties aan een uitstekende prijs!    De Finnlo Technum IV is voorzien van een ruim loopvla..
1,099.00€
Brand: Flow Fitness Model: Flow Fitness DTM2000i
Flow Fitness Runner DTM2000i Loopband Flow Fitness heeft gekozen om in de DTM2000i Runner een motor te steken die een continu vermogen van 2 PK levert en een piek vermogen van 4 PK. Hierdoor kan de loopband een maximale snelheid behalen van 18 km/u. De snelheid kan worden ingesteld in kleine stapje..
1,149.00€
Brand: Flow Fitness Model: Flow Fitness DTM300i Loopband
DTM300i het instapmodel onder de loopbanden Ben je op zoek naar een compacte loopband om bij je thuis aan je conditie te werken? Een compact model, dat je na gebruik makkelijk kan opbergen zonder al te veel plaats in te nemen? En dit alles zonder afbreuk te doen op comfort en degelijkheid? Zoek dan..
749.00€
Brand: Flow Fitness Model: Flow Fitness DTM400i Loopband
DTM400i is de loopband voor thuis als ruimte een probleem is Op zoek naar een compacte loopband? Een cardiotoestel dat niet te veel plaats inneemt bij je thuis?  Een loopband om bij je thuis na een lange werkdag aan je conditie te werken? De Flow Fitness DTM400i is de ideale loopband om thuis je co..
899.00€
Brand: Flow Fitness Model: Flow Fitness Perform T3i
Een hardlooptraining in je woonkamer? Het kan met de Flow Fitness Perform T3i De Perform T3i is het paradepaardje binnen het assortiment loopbanden van Flow Fitness. Deze premium loopband is vervaardigd uit enkel de beste materialen om zo een loopband van top kwaliteit te krijgen. Waar je als gebru..
2,999.00€
Brand: Flow Fitness Model: Flow Fitness Runner DTM2500
Flow Fitness Runner DTM2500 Loopband Flow Fitness heeft bij de DTM2500 ervoor gekozen om een motor te gebruiken die een continu vermogen levert van 2,5 PK en een piek vermogen heeft van 4,5 PK. Dankzij deze motor kan de loopband een maximale snelheid behalen van 20 km/u. De snelheid kan worden inge..
1,599.00€
Brand: Flow Fitness Model: Flow Fitness Runner T2i
Flow Fitness Runner T2iDe loopband voor alle toepassingen! Of je deze loopband nu wilt gebruiken om te wandelen, te joggen of voor hardlopen, het kan allemaal met de T2i. Deze loopband is de upgrade van de DTM2500. De Flow Fitness Runner T2i is voorzien van een 3,5PK motor (continu vermoge..
1,899.00€
Showing 1 to 12 of 25 (3 Pages)