Menu
Your Cart

Home gyms

Brand: Bowflex Model: Bowflex Extreme 2 SE Homegym
Bowflex Extreme 2 SE Homegym   De Bowflex Extreme 2 SE is de best verkopende homegym van Amerika en is nu ook verkrijgbaar in België. Deze speciale en compacte homegym is eenvoudig te gebruiken – het enige dat je naast deze homegym nog nodig heeft om al jouw spieren goed te trainen is de nodige mo..
999.00€
Brand: Best Fitness Model: Best Fitness Functional trainer
Deze Functional trainer is uniek aangezien hij maar één weight stack heeft en een compacte constructie wat de prijs interessant maakt! Hij is voorzien van een gewichtsblok van 86kg en door de 2 afzonderlijk in te stellen pulley's zijn de oefeningen eindeloos.   Compacte functional trainer. 1 g..
895.00€
Brand: Body Solid Model: Body Solid Crossover
De Bodysolid Crossover is een veelzijdig en een multifunctioneel training center. Het laat u toe om op een eenvoudige manier een veelvoud van oefeningen te doen.Het past perfect in een individuele revalidatie of een fitness sessie.Beginners en gevorderden zullen begeesterd zijn over de gebruiksvrien..
1,925.00€
Brand: Body Solid Model: Body Solid Crossover Lang
De "Body-Solid's cable crossover" heeft in het verleden zeker en vast zijn waarde en functionaliteit bewezen. Met deze nieuwe versie van de GDCC250 wordt deze reputatie nog maar eens bevestigd door nog meer functionaliteit te brengen met een moderner design. Beide gewichtsstations werken onafhankeli..
1,925.00€
Brand: Body Solid Model: Body Solid 3 in 1 Multi Press Rack
Deze sterk en stabiel halve kooi biedt alle comfort en voordelen van het trainen met losse gewichtenMen kan eender welke Body-Solid bank toevoegen om je workout mogelijkheden te vergroten. Wil je nu je spierconditie onderhouden of kracht en spiermassa opbouwen, alles is mogelijk met deze Multi-Press..
550.00€
Brand: Body Solid Model: Body Solid Biceps & Triceps Machine
Dit dubbelzijdige toestel is voorzien van een verstelbare zitting voor een juiste positie van uw lichaam tijdens het trainen. Plaats uw armen op het dikke, comfortabele kussen en train zowel de biceps als de triceps zoals u dat ook op de sportschool doet. De hoek van 30° zorgt voor een juiste anatom..
495.00€
Brand: Body Solid Model: Body Solid Compacte Functional Trainer
Bodysolid Compacte kabel Crossover GDCC210.Een compactere versie van de GDCC 200.De Bodysolid GDCC210 is een veelzijdig en een multifunctioneel training center.Het laat u toe om op een eenvoudige manier een veelvoud van oefeningen te doen.Het past perfect in een individuele revalidatie of een fitnes..
1,925.00€
Brand: Body Solid Model: Body Solid Dip Station
Het ideale toestel dat weinig plaats in neemt en doeltreffend is voor borst en triceps stevig aan te pakken. De extra dikke grepen met extra dik en slip-proof rubber bieden uitstekend comfort in meerdere posities. Slip-proof rubbergrepen Extra dikke 4,5 cm diameter dipping bars Zeer stevig stal..
295.00€
Brand: Body Solid Model: Body Solid EXM4000 Gym System
Deze multigym voorziet u van een enorm aantal oefeningen voor het boven- en onderlichaam. Werk aan uw spierkracht en spiermassa, conditie en een superieur uithoudingsvermogen. Geschikt voor met 4 mensen tegelijk op te trainen! Dit toestel is professioneel inzetbaar.  Dit is inclusief de leg press o..
9,590.00€
Brand: Body Solid Model: Body Solid Leg Extension & Curl Machine
De twee belangrijkste oefeningen om de benen te trainen kunnen nu vanuit één comfortabele positie.Trek eenvoudigweg aan de grote veiligheidspin en verstel de arm tot een comfortabele startpositie. Ga zitten en plaats uw benen op de 20 cm brede rollen. Druk de arm naar beneden om de hamstrings te tra..
545.00€
Brand: Body Solid Model: Body Solid Leg Press & Hack Squat
De Leg Press & Hack Squat is het geschikte toestel om uw beenspieren met name de quadriceps en kuiten degelijk en explosief te trainen.Drie verschillende posities om de beweging te vergrendelen voorzien de gebruiker van controle, gemak en veiligheid tijdens de vele oefeningen die mogelijk zijn op de..
1,475.00€
Brand: Body Solid Model: Body Solid Leverage Horizontal Leg Press
Deze "Top of the line" leg press biedt een zeer natuurlijk gevoel aan over de hele beweging. Dit komt omdat er geen kabels gebruikt worden die voor de weerstand moeten zorgen. Alles werkt met een "hefboomeffect". De startpositie van de oefening kan worden aangepast door het zitje naar voor of naar ..
3,250.00€
Showing 1 to 12 of 87 (8 Pages)