Menu
Your Cart

Spinning bikes

Brand: Finnlo Model: Finnlo Maximum Speed Bike CRT
De spinningbike voor de gevorderde of beginner  De Finnlo Maximum Speed Bike CRT is de nieuwste spinfiets binnen het assortiment van Finnlo! Dit nieuwe model is voorzien van een strakker ontwerp en een robuuster frame. Hierdoor kan da Finnlo Maximum Speed Bike CRT de meest intensieve trainingsessie..
1,099.00€
Brand: Finnlo Model: Finnlo Maximum Speed Bike Pro
Deze spinningbike van Finnlo Maximum is geschikt voor professioneel gebruik en door zijn magnetische weestand gaat deze uitermate soepel. Zadel en stuur zijn zeer nauwkeurig instelbaar, zowel horizontaal als verticaal.    Ook perfect geschikt voor intensief thuisgebruik.   Vliegwiel 25kg Mag..
1,899.00€
Brand: Finnlo Model: Finnlo Speed Bike CRS III
De Speed Bike CRS II van Finnlo is een uitstekende spinningbike voorzien van een uiterst stille V-riem aandrijving en een vliegwiel van wel 22kg!   Ook is dit model uitgerust met een computer die alle waardes weergeeft tijdens de training. Het stuur alsook het zadel zijn micro verstelbaar zodat i..
899.00€
Brand: Inspire Model: Indoor Cycle IC1.5
Inspire Indoor Cycle IC1.5 Met Live Workouts INSPIRE by HAMMER Indoor Cycle / SpeedbikeTrain met de beste coaches - waar en wanneer je maar wilt!Laat je meeslepen in de virtuele fietscursussen door de live cardiotraining van de Inspire-coaches! Met de Inspire App train je samen in de Inspire Co..
1,199.00€
Brand: Life Fitness Model: Life Fitness IC7 Indoor Cycle
De meervoudig bekroonde IC7 combineert een modern ontwerp met een uitgebreide reeks topfuncties. Door de bijzonder nauwkeurige WattRate®- vermogensmeter, de Coach By Color®- intensiteitsbegeleiding, maximaal gebruiksgemak en gegevensuitwisseling met externe apparaten is de IC7 een unieke indoor.   ..
2,695.00€
Brand: Life Fitness Model: Life Fitness IC8 Indoor Cycle
Geïnspireerd op de beweging van outdoor fietsen op de weg, is de IC8 DE indoor cycle voor serieuze rijders. Deze high-performance indoor cycle is een uitdagende power-trainer voor elke atleet. Met meer nauwkeurige krachtmeting, wattage- en prestatie-gegevens dan eender welke indoor cycle, levert de ..
2,995.00€
Brand: MBH Fitness Model: MBH M-5811 Spin Bike met TFT Scherm
Met de MBH M-5811 Indoor Cycling Bike stappen we uit het traditionele design van indoor cycling fietsen. Topkwaliteit in een modern design en hoogwaardige materialen. De M-5811 indoor cycling bike is een absolute blikvanger in de spinningzaal...
2,199.00€
Brand: MBH Fitness Model: MBH M-5811 Spin Bike zonder TFT Scherm
Met de MBH M-5811 Indoor Cycling Bike stappen we uit het traditionele design van indoor cycling fietsen. Topkwaliteit in een modern design en hoogwaardige materialen. De M-5811 indoor cycling bike is een absolute blikvanger in de spinningzaal...
1,250.00€
Brand: Schwinn Model: Schwinn IC2 Spinbike
Met de Schwinn IC2 spinfiets haal je de kwaliteit van de sportschool naar jouw thuis tegen een zeer betaalbare prijs! Schwinn is al jarenlang wereldwijd bekend om haar profesionele spinbikes. Nu hebben zij er ook een ontwikkelt voor thuis. Met de IC2 spinbike haalt ook u een echte Schwinn in huis! ..
499.00€
Brand: Schwinn Model: Schwinn IC7 Spinning Bike
Ontworpen voor fietsfanaten! De Schwinn IC7 spinfiets is ontworpen met het oog op serieuze fietsers. Wanneer het buiten slecht weer is en je wegtraining of ontspannend fietstochtje niet kan doorgaan, kan je eenvoudig in je woonkamer fietsen. Bovendien train je op deze spinfiets met weinig impact op..
699.00€
Brand: Schwinn Model: Schwinn IC8 Spinningbike - met ZWIFT
De combinatie tussen connectiviteit en premium indoor cycling! De Schwinn IC8 Spinfiets is de nieuwste spinbike van Schwinn! En dat merk je ook direct! Deze spinfiets combineert de spinning ervaringen van in de sportschool met een grote connectiviteit van je favoriete apps zoals Zwift en Ridesocial..
999.00€
Brand: Sole Fitness Model: Sole Fitness SB700 Spinningfiets
Sole SB700 geïnspireerd door de binnen- en buitensporter! Sole heeft de behoeftes van zowel indoor- als outdoorcycliste gecombineerd om de SB700 te ontwerpen. De SB700 wordt gekenmerkt door zijn sterke solide frame dat ontworpen werd om jaren mee te gaan en de meeste intensieve trainingen te doorst..
995.00€
Showing 1 to 12 of 16 (2 Pages)