Menu
Your Cart

Sole Fitness

Brand: Sole Fitness Model: Sole Fitness B74 Hometrainer
Voor de meeste gebruikers van een hometrainer is comfort en uitdaging in de training het allerbelangrijkste. De Sole Fitness hometrainer B74 biedt u beide. Het relatief lage gewicht, duurzaamheid, gebruiksgemak en ruimtebesparing maakt van de  Sole Fitness hometrainer B74 het perfecte toestel voor ..
745.00€
Brand: Sole Fitness Model: Sole Fitness E35 Crosstrainer
Het gevoel van in de fitness gewoon in je woonkamer! De Sole Fitness E35 Crosstrainer behoort tot de top van de crosstrainers voor thuis! Ervaar dezelfde soepelheid in de bewegingen zoals in de fitness. De vloeiende beweging zorgt voor een ergonomische en efficiënte training. Bovendien train je zon..
1,695.00€
Brand: Sole Fitness Model: Sole Fitness E95 Crosstrainer
Met de Sole Fitness E95 brengt Sole Fitness een crosstrainer op de markt die al het comfort biedt wat u nodig heeft tijdens uw training.   De kwaliteit van de Sole Fitness E95 is uitstekend te noemen. Alle onderdelen waaruit deze crosstrainer is opgebouwd zijn van industriële kwaliteit. Met het ge..
1,995.00€
Brand: Sole Fitness Model: Sole Fitness E95S Crosstrainer
De geavanceerde Sole Fitness crosstrainer E95s heeft vele mogelijkheden en biedt alle comfort om zo uw gewenste trainingsresultaat te bereiken. De Sole Fitness E95s heeft een grote paslengte waardoor u niet alleen een zeer prettige pas maar ook één die u een plezierige en goede workout geeft. Alle o..
2,350.00€
Brand: Sole Fitness Model: Sole Fitness F63 Loopband
De SOLE Fitness loopband F63 wordt beschouwd als "de meest kwalitatieve loopband in zijn prijsklasse".   SOLE staat bekend voor het bouwen van kwalitatieve loopbanden met de allerbeste onderdelen en deze F63 is dan ook geen uitzondering. De sterke 3 pk motor levert uitdagende snelheden tot 20 km/..
1,495.00€
Brand: Sole Fitness Model: Sole Fitness F65 Loopband
SOLE introduceert met trots de nieuwe F65 loopband. SOLE heeft, door het gebruik van de beste componenten,  een goede reputatie in het bouwen van kwaliteitsloopbanden. De F65 is geen uitzondering hierop en is een performance loopband tegen een zeer betaalbare prijs. De F65 werd vergeleken met ander..
1,795.00€
Brand: Sole Fitness Model: Sole Fitness F85 Loopband
De Sole Fitness loopband F85 wordt door vele kenners gezien als “de beste opklapbare loopband”. De Sole F85 bevat al de specificaties van de F80 met daarbij de krachtigste motor die Sole Fitness kan bieden.  De kwaliteit, mogelijkheden en stabiliteit staan op een ontzettend hoog niveau. De Sole Fit..
2,295.00€
Brand: Sole Fitness Model: Sole Fitness LCB Hometrainer
Bent u op zoek naar een betaalbare hometrainer van semi-professionele klasse? Kijk dan niet verder want dan is de Sole LCB de perfecte hometrainer voor u. De meeste klanten prefereren kwaliteit en duurzaamheid boven ‘toeters en bellen’ bij aankoop van hun fitnessapparatuur. Sole Fitness doet het b..
1,595.00€
Brand: Sole Fitness Model: Sole Fitness SB700 Spinningfiets
Sole SB700 geïnspireerd door de binnen- en buitensporter! Sole heeft de behoeftes van zowel indoor- als outdoorcycliste gecombineerd om de SB700 te ontwerpen. De SB700 wordt gekenmerkt door zijn sterke solide frame dat ontworpen werd om jaren mee te gaan en de meeste intensieve trainingen te doorst..
995.00€
Brand: Sole Fitness Model: Sole Fitness SC200 Stepper
De Sole Stepper SC200 is zeer effectief als het gaat om het trainen van de bilspieren, bovenbenen en kuiten, zonder te veel druk op de heup- en kniegewrichten uit te oefenen. Deze ergonomisch ontworpen stepper is uitgerust met rubberen handgrepen en corrosiebestendige aluminium rails. Daarnaast zor..
1,295.00€
Brand: Sole Fitness Model: Sole Fitness TT8 Loopband
De Sole Fitness loopband TT8 is op elk gebied een technisch wonder. Deze loopband presteert op hetzelfde niveau als commerciële modellen en is vergelijkbaar in alle opzichten, behalve de prijs. De indrukwekkende 4 PK motor biedt ongeëvenaarde prestaties. De Sole Fitness loopband TT8 met een extra g..
3,395.00€
Showing 1 to 11 of 11 (1 Pages)