Menu
Your Cart

SHOWROOM MODELS

Body Solid Pro Dual Lat Pulldown & Mid Row -50% Body Solid Pro Dual Lat Pulldown & Mid Row -50%
Showroom model
Brand: Body Solid Model: Body Solid Pro Dual Lat Pulldown & Mid Row -50%
Dit toestel van de Pro Dual Line is ideaal voor zowel de boven-als onderrug te trainen. De Pull bar is extra lang zodat er verschillende grepen en posities mogelijk zijn. Ook zijn de schuimrollen wat langer zodat je benen comfortabel kunnen geklemd worden. Het toestel heeft een duurzame metalic po..
2,995.00€
Life Fitness Flex Strider 95F Discover SE GEBRUIKT Life Fitness Flex Strider 95F Discover SE GEBRUIKT
Showroom model
Brand: Life Fitness Model: Life Fitness Flex Strider 95F Discover SE GEBRUIKT
Zo goed als nieuwe LIFE FITNESS FLEX STRIDER 95F DISCOVER SE nog maar één jaar oud! Op afspraak te bezichtigen. Dankzij de FlexStrider kunnen sporters kiezen voor een training die hen op het lijf geschreven is. Sporters kunnen de staplengte onmiddellijk veranderen van 0 tot bijna een meter, waardoo..
7,995.00€
Life Fitness T5 Track + Life Fitness T5 Track +
Showroom model
Brand: Life Fitness Model: Life Fitness T5 Track +
De T5 uitgerust met Track console is de loopband die aan de top staat voor intensief thuisgebruik. De display met track console maakt het mogelijk je Iphone/Ipod aan te sluiten en zo naar je favoriete muziek te luisteren terwijl je traint. Volledig geïntegreed met trainingsschema's, die gekoppeld ku..
3,250.00€
Walking Desk Walking Desk
Showroom model
Brand: Evo Cardio Model: Walking Desk
Deze unieke loopband laat het toe U dagelijkse bureauwerk te doen terwijl U wandelt! Het LCD scherm wordt aan de zijkant geplaatst waardoor er veel ruimte wordt gecreëerd. De loopband heeft een 2,5Pk motor welke van 0,8 tot 6km/u kan ingesteld worden. Het loopoppervlakte van 51x148cm is groot genoe..
1,195.00€
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)