Menu
Your Cart

Schwinn

Brand: Schwinn Model: Schwinn 510E Crosstrainer
Schwinn 510E - Crosstrainer - Zeer compact - Past in elke ruimte - met Bluetooth en RunSocial Op zoek naar een crosstrainer maar bent u beperkt in ruimte? Dan is de Schwinn 510E elliptical de crosstrainer voor u! Deze zeer compacte hometrainer heeft de afmetingen van een doorsnee hometrainer en bie..
899.00€
Brand: Schwinn Model: Schwinn 510T Loopband
Schwinn 510T Loopband - met Interval training   Maak een keuze uit maar liefst 18 verschillende trainingsprogramma's! Elk eenvoudig te selecteren via het overzichtelijke scherm. Kies uit onder meer intervalprofielen, afslankprofielen of je eigen gemaakte profielen. Werk eenvoudig van bij je thuis ..
1,199.00€
Brand: Schwinn Model: Schwinn Airdyne AD2
De AD2 is het instapmodel van de nieuwe all in one hometrainer van Schwinn!  Door de progressieve luchtweerstand bepaald U zelf de intensiteit van de training door sneller of trager te bewegen.   Door de korte interval training is de zogenaamde “afterburn" ook veel langer. U blijft lange tijd (to..
599.00€
Brand: Schwinn Model: Schwinn Airdyne AD6
De Scwhinn AD6 is het ideale toestel om intensieve HIT trainingen te beleven bij U thuis! Met dit toestel train je zowel het boven - als onderlichaam.   Door de progressieve luchtweerstand wordt de training zwaarder van zodra je meer kracht uitoefent.   Door de korte interval training is de zog..
999.00€
Brand: Schwinn Model: Schwinn Airdyne AD8 Pro
De meest complete Airbike van Schwinn De Schwinn Airdyne AD8 Pro is het topmodel uit de reeks airbikes van Schwinn! Hierdoor is deze airbike professioneel inzetbaar! Deze Schwinn Airdyne AD8 Pro is gebouwd met duurzame componenten voor het stevige en langdurige gebruik in grote sportscholen.    H..
1,499.00€
Brand: Schwinn Model: Schwinn IC2 Spinbike
Met de Schwinn IC2 spinfiets haal je de kwaliteit van de sportschool naar jouw thuis tegen een zeer betaalbare prijs! Schwinn is al jarenlang wereldwijd bekend om haar profesionele spinbikes. Nu hebben zij er ook een ontwikkelt voor thuis. Met de IC2 spinbike haalt ook u een echte Schwinn in huis! ..
499.00€
Brand: Schwinn Model: Schwinn IC7 Spinning Bike
Ontworpen voor fietsfanaten! De Schwinn IC7 spinfiets is ontworpen met het oog op serieuze fietsers. Wanneer het buiten slecht weer is en je wegtraining of ontspannend fietstochtje niet kan doorgaan, kan je eenvoudig in je woonkamer fietsen. Bovendien train je op deze spinfiets met weinig impact op..
699.00€
Brand: Schwinn Model: Schwinn IC8 Spinningbike - met ZWIFT
De combinatie tussen connectiviteit en premium indoor cycling! De Schwinn IC8 Spinfiets is de nieuwste spinbike van Schwinn! En dat merk je ook direct! Deze spinfiets combineert de spinning ervaringen van in de sportschool met een grote connectiviteit van je favoriete apps zoals Zwift en Ridesocial..
999.00€
Showing 1 to 8 of 8 (1 Pages)