Menu
Your Cart

Life Fitness

Brand: Life Fitness Model: Life Fitness Crosstrainer Discover SE
Deze crosstrainer van Life Fitness beschikt over de allernieuwste snufjes. De nieuwe Discover console heeft een 19" touch-screen met geïntegreerde TV. Ook is de display te gebruiken met zowel apple als android smartphones zodat je al je gegevens kan synchroniseren met je toestel!. Door het download..
12,795.00€
Life Fitness Flex Strider 95F Discover SE GEBRUIKT Life Fitness Flex Strider 95F Discover SE GEBRUIKT
Showroom model
Brand: Life Fitness Model: Life Fitness Flex Strider 95F Discover SE GEBRUIKT
Zo goed als nieuwe LIFE FITNESS FLEX STRIDER 95F DISCOVER SE nog maar één jaar oud! Op afspraak te bezichtigen. Dankzij de FlexStrider kunnen sporters kiezen voor een training die hen op het lijf geschreven is. Sporters kunnen de staplengte onmiddellijk veranderen van 0 tot bijna een meter, waardoo..
7,995.00€
Brand: Life Fitness Model: Life Fitness IC7 Indoor Cycle
De meervoudig bekroonde IC7 combineert een modern ontwerp met een uitgebreide reeks topfuncties. Door de bijzonder nauwkeurige WattRate®- vermogensmeter, de Coach By Color®- intensiteitsbegeleiding, maximaal gebruiksgemak en gegevensuitwisseling met externe apparaten is de IC7 een unieke indoor.   ..
2,695.00€
Brand: Life Fitness Model: Life Fitness IC8 Indoor Cycle
Geïnspireerd op de beweging van outdoor fietsen op de weg, is de IC8 DE indoor cycle voor serieuze rijders. Deze high-performance indoor cycle is een uitdagende power-trainer voor elke atleet. Met meer nauwkeurige krachtmeting, wattage- en prestatie-gegevens dan eender welke indoor cycle, levert de ..
2,995.00€
Brand: Life Fitness Model: Life Fitness Lifecycle Discover SE
Deze Hometrainer van Life Fitness beschikt over de allernieuwste snufjes. De nieuwe Discover console heeft een 19" touch-screen met geïntegreerde TV. Ook is de display te gebruiken met zowel apple als android smartphones zodat je al je gegevens kan synchroniseren met je toestel!. Door het downloade..
9,995.00€
Brand: Life Fitness Model: Life Fitness Ligfiets Discover SE
Deze ligfiets van Life Fitness beschikt over de allernieuwste snufjes. De nieuwe Discover console heeft een 19" touch-screen met geïntegreerde TV. Ook is de display te gebruiken met zowel apple als android smartphones zodat je al je gegevens kan synchroniseren met je toestel!. Door het downloaden v..
9,995.00€
Brand: Life Fitness Model: Life Fitness Loopband Discover SE
Deze loopband van Life Fitness beschikt over de allernieuwste snufjes. De nieuwe Discover console heeft een 19" touch-screen met geïntegreerde TV. Ook is de display te gebruiken met zowel apple als android smartphones zodat je al je gegevens kan synchroniseren op je toestel!. Je kan verschillende A..
14,595.00€
Brand: Life Fitness Model: Life Fitness Powermill Stairclimber Integrity
Zo goed als nieuw LIFE FITNESS POWERMILL STAIRCLIMBER amper één jaar oud. Op afspraak te bezichtigen.    De Life Fitness Powermill Stairclimber is een mini roltrap om op te hardlopen. In Nederland zie je ze nog niet zo veel, maar in Amerika zijn ze heel erg populair. Een trap op lopen is zwaarder ..
7,995.00€
Life Fitness T5 Track + Life Fitness T5 Track +
Showroom model
Brand: Life Fitness Model: Life Fitness T5 Track +
De T5 uitgerust met Track console is de loopband die aan de top staat voor intensief thuisgebruik. De display met track console maakt het mogelijk je Iphone/Ipod aan te sluiten en zo naar je favoriete muziek te luisteren terwijl je traint. Volledig geïntegreed met trainingsschema's, die gekoppeld ku..
3,250.00€
Showing 1 to 9 of 9 (1 Pages)