Menu
Your Cart

Hammer

Brand: Hammer Model: Hammer Ab Roller
Voor sexy buikspieren en een dunne taille! Foam coated hand grips Hoofd- en nekondersteuning Armsteunen Inklapbaar Afmetingen opgebouwd: 71cm x 73 cm 71 cm..
39.00€
Brand: Hammer Model: Cardio Motion BT Ergometer
Hammer Cardio Motion BT Ergometer Uw nieuwe cardiotrainer: comfortabel en ongecompliceerdSlimme details voor een betere trainingservaringBent u op zoek naar een hoogwaardige, stabiele en comfortabele ergometer met een lage instap? Dan is de Cardio Motion BT de perfecte keuze voor u! Deze beschi..
699.00€
Brand: Hammer Model: Hammer Cardio XT6 Ergometer
Hammer Cardio XT6 - Ergometer met lage instap Een comfortabele, stabiele ergometer met een lage instap! De Hammer Cardio XT6 is uitgerust met een duidelijke en vanzelfsprekende computer die eenvoudig te bedienen is.Met de HAMMER Cardio XT6 kunt u uw conditie verbeteren, uw gewicht ver..
499.00€
Brand: Hammer Model: Cobra XTR Plus II
Hammer Cobra XTR Plus II RoeitrainerDe Hammer COBRA XTR PLUS II roeier is voorzien van een vernieuwd LCD scherm met duidelijke weergave van alle trainingswaardes ondanks de hoeveelheid licht in de trainingsruimte. Tijdens een intensieve training is het belangrijk dat u altijd goed de trainingswaarde..
699.00€
Brand: Hammer Model: Hammer ULTRA Multi Gym
Het complete full-body workout toestel! Train op de Hammer Ultra Multi Gym je hele lichaam bij je thuis! Kortom is de Hammer Ultra Multi Gym de totaaloplossing voor thuis. Wij geloven dat u geen beter krachtstation vindt in deze prijsklasse, dat even compact. Opgebouwd heeft het toestel de volgende..
899.00€
Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)