Menu
Your Cart

Flow Fitness

Brand: Flow Fitness Model: Antislip Mat Groot
Speciale duurzame rubbermat voor onder het fitness product voor opvang van zweet en betere grip. Te gebruiken onder de grotere producten zoals de loopbanden en de roeitrainers. lengte: 225 cm breedte: 85 cm dikte: 6 mm kleur: zwart..
59.90€
Brand: Flow Fitness Model: Antislip Mat Klein
Speciale duurzame rubbermat voor onder het fitness product voor opvang van zweet en betere grip. Te gebruiken onder de kleinere producten zoals de homtrainers. lengte: 125 cm breedte: 85 cm dikte: 6 mm kleur: zwart..
39.90€
Brand: Flow Fitness Model: Flow Fitness Bluetooth Body Analyser Scale BS50
Benieuwd hoe het is gesteld met je gezondheid? Stap dan op de Bluetooth Body Analyser. Deze digitale weegschaal berekent niet alleen je gewicht, maar ook je BMI, vetpercentage, botdichtheid, spiermassa en BMR.   Het enige wat je moet doen is de weegschaal koppelen aan de Flow Fit Scan app. Via bl..
89.90€
Brand: Flow Fitness Model: Flow Fitness Bluetooth Smart Scale BS20
Op zoek naar een digitale weegschaal die alles tot in detail bijhoudt? Dan is de bluetooth smart weegschaal precies wat je zoekt.   Het berekent niet alleen je gewicht, maar meet bijvoorbeeld ook je BMI. Door de weegschaal te koppelen aan de E-care-app op je smartphone worden alle gegevens nauwke..
49.90€
Brand: Flow Fitness Model: Flow Fitness DTM2000i
Flow Fitness Runner DTM2000i Loopband Flow Fitness heeft gekozen om in de DTM2000i Runner een motor te steken die een continu vermogen van 2 PK levert en een piek vermogen van 4 PK. Hierdoor kan de loopband een maximale snelheid behalen van 18 km/u. De snelheid kan worden ingesteld in kleine stapje..
1,149.00€
Brand: Flow Fitness Model: Flow Fitness DTM300i Loopband
DTM300i het instapmodel onder de loopbanden Ben je op zoek naar een compacte loopband om bij je thuis aan je conditie te werken? Een compact model, dat je na gebruik makkelijk kan opbergen zonder al te veel plaats in te nemen? En dit alles zonder afbreuk te doen op comfort en degelijkheid? Zoek dan..
749.00€
Brand: Flow Fitness Model: Flow Fitness DTM400i Loopband
DTM400i is de loopband voor thuis als ruimte een probleem is Op zoek naar een compacte loopband? Een cardiotoestel dat niet te veel plaats inneemt bij je thuis?  Een loopband om bij je thuis na een lange werkdag aan je conditie te werken? De Flow Fitness DTM400i is de ideale loopband om thuis je co..
899.00€
Brand: Flow Fitness Model: Flow Fitness Glider DCT2500i
Comfort staat voorop bij de DCT2500i  Optimaal trainen is pas mogelijk met een natuurlijke houding. Bij de DCT2500i is het mogelijk om de voetpedalen in 3 standen te verstellen. Hierdoor kan de gebruiker zijn voeten en benen in de juiste positie plaatsen en comfortabel bewegen. De gebogen armen en ..
749.00€
Brand: Flow Fitness Model: Flow Fitness Neck Massager
Heeft u last van hoofdpijn, rugklachten of pijn in de nek? Dan is de Neck Massager van Flow Fitness hét ultieme medicijn.   Dit nekkussen vormt zich naar uw nek en laat pijnklachten met behulp een rustgevende massage als sneeuw voor de zon verdwijnen. U kunt het nekmassagekussen instellen in twee..
79.90€
Brand: Flow Fitness Model: Flow Fitness Perform B3i
Ontwikkeld voor de fanatieke sporter die meerdere keren per week intensief wilt trainen! Een zeer stevige en robuuste hometrainer uit het Perform gamma van Flow Fitness. Bij de Perform lijn draait het allemaal rond performance! Dat bewijst deze hometrainer dan ook. Dit topmodel is niet alleen gesch..
999.00€
Brand: Flow Fitness Model: Flow Fitness Perform T3i
Een hardlooptraining in je woonkamer? Het kan met de Flow Fitness Perform T3i De Perform T3i is het paradepaardje binnen het assortiment loopbanden van Flow Fitness. Deze premium loopband is vervaardigd uit enkel de beste materialen om zo een loopband van top kwaliteit te krijgen. Waar je als gebru..
2,999.00€
Brand: Flow Fitness Model: Flow Fitness Perform X2i Crosstrainer
Flow Fitness Perform X2i Crosstrainer De X2i crosstrainer is een absolute topper uit het gamma van Flow Fitness! Flow Fitness heeft bij de X2i gekozen voor een extra stevig frame. De twee voeten aan de voor- en achterkant zijn 57 cm breed en zorgen dat de crosstrainer zeer stabiel en vast staat tij..
899.00€
Showing 1 to 12 of 17 (2 Pages)